Kızılay Tekniker Alımı Başvurusunda Sona Gelindi!

Kızılay Sağlık A.Ş bünyesinde yeni kadrolara tekniker ataması başvurusu sona eriyor. İlgili bölüm mezunları veya ilgili alanda kurs alan adayların müracaat yapabildiği ilana yönelik detaylar ve çok daha fazlasını haberimize bulabilirsiniz.

Kızılay Tekniker Alımı Başvurusunda Sona Gelindi!


Türk Kızılay tarafından 'Kızılay sağlık A.Ş' bünyesinde var olan personel eksikliğini gidermek amacıyla yeni kadro olarak personel alımı başvuru süreci online bir şekilde tamamlanıyor. Ağustos ayı sonu itibariyle kadrola memur personel atamalarına müracaat işlemleri süreci olmak açısından gerekli ayrıntıları ve bütün koşulları bu haberimize sizin için hazırladık.


Kızılay 2022 Personel Alımı
Türk Kızılay’ı iştiraki Sağlık A.Ş için gerçekleştirilecek personel alımında 'sosyal duyarlılık' ile 'sosyal hizmet' hassasiyeti çerçevesinde 'yaşlı' bireylerin barınması ile sağlık ve psikososyal gereksinimlerini yerine getirmek amacıyla alımlar gerçekleştirilecek. Yaşlı bakım teknikeri personel alımı mezuniyetleri ile bütün detayları şu şekilde olacaktır;

Kızılay Yaşlı Bakım Teknikeri Alımı Mezuniyetleri
Kadrolara başvuru için adayların özellikle üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekir. Bunun haricinde aynı zamanda sertifikalı kurs almış oranlarda müracaat işlemlerini yerine getirebiliriz. Başvuruda adayların alanında en az 2 yıl boyunca çalışmış olması gerekir. Fiziki tedavi alanı ile alakalı yenilikleri takip eden, görsel sunumlar hazırlayabilen, ekip çalışmasına uygun, öğrenmeye açık bir gün iletişim becerileri kuvvetli, İstanbul'da ikamet ediyor olmak ya da edebilir olmak gibi çeşitli şartlar aranmaktadır.


Kızıla Personel Alımı Başvuru Tarihleri Ne Zaman?
Türk Kızılay personel alımı müracaat işlemlerinin gerçekleştirilmesi kapsamında sağlık A.Ş için yeni personel alımında adaylar iş ve işlemlerini 31 Ağustos tarihine kadar tamamlamaları gerekir. Yani bugün işlemlerin tamamlanmış olması gerekirdi.