Kızılay personel alımı başvuruları başladı! 3 farklı kadroda alım yapılacak!

Kızılay’dan yeni personel ilanı geldi ve bu ilan kapsamında KPSS olmadan ilana başvurmak mümkün olacak. 3 farklı ilan yer alırken bu ilanların şartlarını karşılayan kişiler hemen başvurabilecek. İşte detaylar…

Kızılay personel alımı başvuruları başladı! 3 farklı kadroda alım yapılacak!

Kızılay tarafından yeni bir iş ilanı yayınlandı. Kızılay resmi web sitesi üzerinde yayınlanan bu ilan ile 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. Kızılay bünyesindeki birtakım personel eksikliklerini gidermek için yapılan bu alımlar 2 ay boyunca devam edecek. Kontenjan detayları ve nicesi haberimizde…

Kızılay’dan yeni personel alımı ilanları

Kızılay internet sitesi üzerinden yeni personel alım ilanları yayınladı. Elektrik teknikleri, hemşire ve engelli personel olarak 3 farklı alanda personel alımı gerçekleşecek. Hem sağlık hem de teknik alanda açılan bu ilanda Kızılay’ın personel eksikliği kapatılacak. Bu ilanlarda seçilen kişiler Kızılay Sağlık A.Ş bünyesinde çalışacak. Başvurular 16 Mayıs tarihinde başladı ve en geç olarak Temmuz sürecine kadar devam etmesi planlanıyor. Başvuru için https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresi tercih edilmelidir.

Kızılay personel alımı başvuru şartları

Kızılay hemşire alımı için birtakım özel şartlar arıyor. Bunların başında üniversitelerin gerekli bölümlerinden mezun olmak geliyor. Aynı zamanda hemşirelik alanında en az 2 yıllık bir eneyim, hasta güvenliğine odaklanan kişilik, hasta bakımında planlama ve uygulama becerilerinin bulunması, kişinin öğrenmeye açık olması ve iletişiminin yüksek olması gibi özellikler beklenmektedir. Bunun yanında ekip çalışmasına yatkınlık da aranmaktadır.

Engelli personel alımı için ön lisans mezunu tercihen istenmektedir. Kişinin yasa gereği ve Türkiye İş Kurumuna kayıtlı olarak %40 veya üzerinde engel raporunun olması beklenmektedir. Elektrik teknikeri alımı için istenen özel şartlar da vardır. Bunun için kişinin elektrik alanında istenilen mesleki yeterlilik belgesi olmalıdır. Bunun yanında kişinin en az 2 yıl boyunca bina işletmeleri kapsamında çalışmış olması beklenmektedir. Buna örnek olarak AVM’ler, hastane ve otel gibi yapılar gelmektedir.

Kişinin üniversitede gerekli bölümlerden mezun olması gerekir ki bu durum meslek yüksek okulları için de geçerlidir. Elektrik-Elektronik bölümleri, Mekatronik bölümleri ve Otomasyon bölümleri dahildir. Kişinin montaj, devre işlemleri ve bağlantıları yapabilmesi gerekir. Aynı zamanda takım çalışmasında başarı ve iletişim becerisi aranmaktadır.