Kızılay KPSS'siz Vasıflı Vasıfsız Personel Alım İlanı

Kızılay personel alımı için bir ilan yayınladı. Buna göre farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere yüksek maaş ile personel alımı yapılacak. Koşullar ile ilan listesi haberimizde... Kızılay personel alımı ilanı yayınladı. Kurumdan gelen ilana göre Kızılay bünyesindeki eksiklikleri gidermek amacıyla farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda uzun zamandır Kızılay personel alımı ilanları yayımlanmıyordu. Gelen ilana göre Kızılay bünyesindeki eksiklikleri gider

Kızılay KPSS'siz Vasıflı Vasıfsız Personel Alım İlanı

Kızılay'dan Eylül Ayı Personel Alım İlanı

Kızılay tarafından yayınlanan personel alımı ilanına göre 5 farklı pozisyonda personel alımı yapılacak. Söz konusu yayınlanan ilana göre Kızılay bünyesinde İstanbul ve Ankara'da personel alımı yapılacak. Diğer taraftan adayların çoğu genelde Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş birimlerinde yönelik yapılacak. İlgili ilanlar için kontenjan dağılımı ise şu şekilde olacak;

  • Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı,
  • Serigrafi ustası,
  • Dikim ve yapıştırma ustası,
  • Dikim, yapıştırma, kesim Usta yardımcısı,
  • Vasıflı personel

Kızılay Personel Alım Başvuru Şartları Neler?

Kızılay, başvuracak adaylarda geçerli olacak şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmaları ile erkek adayları için askerlik vazifelerini yapmış ya da askerlik ile ilgilerinin bulunmamasını, yapacakları görevlerini yerine getirmesine mani olabilecek herhangi bir sağlık problemlerinin olmaması ile eğitime açık, çözüm odaklı ve çalışma ile seyahat engeli bulunmamalarını, talep etmekle beraber aynı zamanda çadırda görev alacak personelin eğitime açık, çözüm odaklı, gelişme ve uzmanlaşmaya açık, üretim hedefleri belirlenmiş kriter ile kalite standartları doğrultusunda üretim yapılmasına yardımcı olmak, uygulama becerisi ile iş kalitesi gibi özelliklere sahip olmalarını talep etmektedir.Vasıflı personel özel şartlarına baktığımızda çadır üretiminde malzeme taşıma ile temizlik ve paketleme işlerinde görevlendirilmek üzere kendisine verilen işleri yerine getirmek ile 45 yaşını geçmemiş olmak gerekir.

Dikim, Yapıştırma, Kesim Usta Yardımcısı Özel Şartları Neler?

Tercihen sanayi tipi çift iğne dikiş makinesi ile sanayi tipi tek iğne dikiş makinesi ya da el tipi yapıştırma makinesinden birini kullanmayı bilen ve en az 2 yıl deneyimli olmak gerekir.


Dikim Yapıştırma Ustası Özel Şartları Neler?

En az 5 yıllık deneyim sahibi olmak ile sanayi tipi çift iğne dikiş makinesi kullanmak ve sanayi tipi ek iğne dikiş makinesi kullanabilen tecrübesi yüksek ve teknik bilgiye sahip olmakla beraber tercihen çift iğne dikiş makinesini kullanmasını bilen T300 yapıştırma makinesi kullanmakla beraber yüksek frekans yapıştırma makinesini kullanmayı bilen.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Özel Şartları Neler?

Bahsi geçen branşta uzmanlığını tamamlamış olmakla beraber gece polikliniğini yapabilecek ve branşı ile alakalı tanı ve tedavi yaklaşımları hususunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak, etik değerlere bağlı bir şekilde hasta güvenliği ile memnuniyetine önem vermek.

Kızılay Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak? 

Kızılay personel alımı başvuruları yalnızca internet üzerinden online bir şekilde yapılacak. Buna göre kızlara personel alımı ilanına müracaat işlemlerini gerçekleştirebilmek amacıyla öncelikli olarak yukarıdaki niteliklerin sağlamıyor olması gerekir. Daha sonrasında adaylar, müracaat işlemlerini yalnızca https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresi üzerinden yapabilir.