Kızılay KPSS şartını kaldırdı! İnternet üzerinden personel alımı başvurusu alacak

Türk Kızılay’ı birçok kadroda personel alımı yapacak! İşte başvurmak için gereken koşullar...

Kızılay KPSS şartını kaldırdı! İnternet üzerinden personel alımı başvurusu alacak

Türk Kızılayı, bilgi yönetimi alanında uzmanlaşmış yeni personel arayışını duyurdu. Başvurular, Python ve/veya R gibi programlama dillerini ileri seviyede kullanabilen adaylardan kabul edilecek. Bununla birlikte, SQL, PL-SQL, SAS gibi programlama dillerine hakimiyet ve iş zekası araçları olan Tableau ve/veya Power BI'ı kullanabilme yeteneği tercih sebebi olacak. Makine öğrenmesi, yapay zeka ve büyük veri analizi gibi alanlarda bilgi sahibi olmak da aranan nitelikler arasında bulunuyor.

Adaylardan ayrıca, en az 3 yıl sektör tecrübesine sahip olmaları, etkili iletişim becerilerine, liderlik ve koordinasyon yeteneklerine sahip olmaları bekleniyor. Başvuru için adayların 4 yıllık lisans mezunu olması, İngilizceyi yazılı ve sözlü olarak kullanabilmesi, MS Office programlarını etkin kullanabilmesi, B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve aktif araç kullanabilmesi gerekiyor. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az 2 yıl tecilli olmak da başvuru şartları arasında bulunuyor.

kızılay personel alımı

Türk Kızılayı'nın yeni personel alımı için başvurular, 1 Mayıs'a kadar devam edecek. Başvurular, Kızılay'ın resmi internet kariyer sitesinden online olarak gerçekleştirilecek. Bu pozisyona uygun niteliklere sahip adaylar, başvurularını yaparak Kızılay ailesine katılma fırsatını değerlendirebilirler.