Kızılay KPSS puansız personel alımı yapacak! Lise, ön lisans, lisans mezunları için aranan şartlar!

Kızılay Derneği'nin en son işe alım duyurularının listesi yayımlandı. Kızılay'ın KPSS puanı olmada personel alımı yapacağı bildirilirken lise, ön lisans, lisans mezunlarında aranan şartlar da belli oldu.

Kızılay KPSS puansız personel alımı yapacak! Lise, ön lisans, lisans mezunları için aranan şartlar!

Kızılay Derneği'nin son duyurusu açıklandı. Bildiğiniz gibi Kızılay, ülkemizde faaliyet gösteren en büyük yardım kuruluşudur. Bu bakımdan ülkemizde meydana gelen doğal afetler sonrasında faaliyet gösteren Kızılay Derneği'nin ülkemizin güvenliği ve sağlığı için yeni insan kaynağı adaylarına ihtiyacı bulunmaktadır. Bu doğrultuda yapılan duyurunun ardından Kızılay Derneği, Kasım 2023'te faaliyetlerini genişletecek ve çeşitli görevlerde bulunacak.

Kızılay'ın kasım ayı güncel iş bilgileri yayınlandı!

Kızılay, 14 farklı iş ilanıyla çeşitli departmanlara personel alımı yapıyor. Personel alımı yapılacak departmanlar ise ``Kızılay Genel Müdürlüğü, Kızılay Yatırım, Kızılay Çadır/Tekstil, Kızılay İçecek, Kızılay Sağlık'' olacak.

Kızılay KPSS puansız personel alımı

Güncel duyurulara göre hangi illerde personel alımı yapılacak?

Gaziantep,

Ankara,

İstanbul,

Erzincan,

Konya olarak işe alım ilk etapta 5 ilde yapılacak. Ancak kasım ayında çeşitli şehirlere ilişkin duyuruların yapılması bekleniyor.

Hangi şartlara başvurmam gerekiyor?

Kızılay, adaylarda farklı pozisyonlar için uygun ortam ve özel koşullar arar. Bu bağlamda genel olarak aşağıdakiler geçerlidir: “Askerlik hizmetini tamamlamış ya da tercihen en az bir yıl tecilli, seyahat kısıtlaması bulunmayan (erkek adaylar için), B sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif olarak araç kullanabilen, MS Office programlarına hakim, SAP ile çalışmaya istekli, Sivil adayların ise en az lise diplomasına sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca ilgi alanına bağlı olarak özel koşulların da sağlanması gerekir.

Kızılay kadrolarına başvurular sadece online olarak yapılmaktadır. İlanla başlayan başvuru sürecinin kasım ayında da devam edeceğini unutmayın. İlgili pozisyonlar için son başvuru tarihleri ​​açıklanmış olup, başvuruların bu tarihe kadar yapılması gerekmektedir.

İş ilanına başvurmak veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz;

'https://basvuru.kizilaykariyer.com/jobs'