KGM 3000 Personel Kura Sonuçları Açıklandı

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yapılan kura ile işe alınanların tam listesi açıklandı! 2023 yılında gerçekleştirilen KGM kura çekilişi sonucunda asil ve yedek işçi listesi belirlendi.

KGM 3000 Personel Kura Sonuçları Açıklandı

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 3 bin personel alımı için binlerce başvuru aldı. KGM işçi alımı için yapılan kura çekilişi sonuçları, 30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen çekilişlerin ardından incelenmeye başlandı. Kura çekimi 76 il için canlı olarak yapıldı ve 3 bin kişi KGM'de istihdam edilmek üzere işe alınacak.

Kura çekilişleri Noter ve İŞKUR işbirliğiyle tamamlandı ve asil ve yedek isimlerin listesi, noter tasdik işlemlerinin tamamlanmasının ardından İŞKUR tarafından Karayolları Genel Müdürlüğü'ne teslim edilecek. Aşçı, marangoz, elektrik tesisat ve bakım ustası, greyder operatörü, iş makinesi operatörü, kalifiye işçi, makine operatörü gibi çeşitli kadrolara yapılan KGM işçi alımında, maaşlar da belirlendi. Vatandaşlar ise KGM kura sonuçlarını ve il il asil ve yedek isim listesini merakla bekliyor. İşte, Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kura sonuçları ve kazanan isimlerin il il listesi için TIKLAYINIZ