Kamuya düşük KPSS puanıyla memur alımı! O kurumlar ilan açtı: 50-55-60 puan ile

İş arayan adaylara müjde! 17 kuruma personel alımı yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Kamuya düşük KPSS puanıyla memur alımı! O kurumlar ilan açtı: 50-55-60 puan ile

Birçok kurumdan yeni personel alım duyurusu geldi! Bu fırsatları kaçırmayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YENİ PERSONEL ALIMLARI

17 farklı kurum tarafından yayımlanan ilanlara göre kurum bünyelerine çok sayıda personel alımı yapılacak. Son yayımlanan iş ilanları şu şekilde;

-Çukurova Üniversitesi bünyesine 151 kamu personeli alınacak. Alımlar Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Büro Personeli, Aşçı, Destek Personeli, Şoför, Temizlik, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Elektrik Teknisyeni, İklimlendirme ve Soğutma Teknisyeni, İnşaat Teknisyeni, Mütercim Tercüman, Gemi Adamı kadrolarında olacak. Başvurular 2 Ocak tarihinde bitecek. Adayların KPSS puanının en az 55 olması gerekiyor.

-Selçuk Üniversitesi 6 sözleşmeli memur alımı yapacak. Alımlar Sağlık Teknikeri, Tıbbi Sekreter, Gassal kadrolarına yapılacak. Başvurular 2 Ocak tarihinde bitecek. Adaylardan KPSS puan şartı ve ikamet şartı aranmayacak.

-Bayburt Üniversitesi bünyesine en az lise mezunu 3 kamu personeli alımı yapılacak. Alımlar Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför ve Programcı kadrolarına yapılacak. Başvurular 2 Ocak tarihinde bitecek. Adayların KPSS puanının en az 50 olması gerekiyor.

-Adnan Menderes Üniversitesi bünyesine 12 farklı kadro için personel alımı yapılacak. Başvurular 2 Ocak tarihinde bitecek. Adayların KPSS puanının en az 50 olması gerekiyor.

-Erciyes Üniversitesi bünyesine 4 canlı model personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS şartı aranmadan yapılacak. Başvurular 2 Ocak tarihinde sona erecek.

-ÖSYM bünyesine 7 farklı kadro için alım yapılacak. Adaylar 30 bin 455 TL maaşla iş başı yapacak ve başvurular 2 Ocak tarihinde sona erecek.

-TÜBİTAK bünyesine kadrolu 2 memur alımı yapılacak. KPSS şartı aranmayacak. Başvurular 3 Ocak tarihinde bitecek.

17 kuruma personel alımları

-Dışişleri Bakanlığı bünyesine 1 Sekreter alımı yapılacak. Adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. Adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Başvurular 3 Ocak tarihinde sona erecek.

-Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 8 kamu personeli alımı yapılacak. Alımlar e-Devlet sistemi üzerinden yapılacak. Alımlar Mimar, İnşaat Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Makine Mühendisi, Şehir Plancısı kadrolarına yapılacak.

-Pamukkale Üniversitesi bünyesine en az 50, 60, 65 puanla kamu personeli alınacak. Alımlar mülakatsız olacak. Başvurular 4 Ocak tarihinde sona erecek.

-Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesine kadrolu 15 memur alımı yapılacak. Alımlar Müfettiş Yardımcısı kadrosuna olacak. KPSS puanının en az 80 ve üstü olması gerekiyor. Başvurular 5 Ocak tarihinde sona erecek.

-Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesine 15 kamu personeli alınacak. KPSS puanının en az 50 ve 70 olması gerekiyor. Başvurular 5 Ocak tarihinde sona erecek. Alımlar Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına yapılacak.

-Uludağ Üniversitesi bünyesine 5 sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacak. Başvurular 5 Ocak tarihinde sona erecek. Adaylardan KPSS şartı aranmayacak.

-SGK bünyesine 100 kadrolu memur alımı yapılacak. Başvurular 5 Ocak tarihinde sona erecek. Alımlar Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrolarına yapılacak ve KPSS puanının en az 70 olması şartı aranacak.

-Eti Maden İşletmeleri bünyesine daimi 100 kamu işçisi alımı yapılacak. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecek.

-Sağlık Bakanlığı bünyesine 5 memur alımı yapılacak. Alımlar Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü bünyesine GİH sınıfı için olacak. Başvurular 3 Ocak tarihinde sona erecek.

-Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine 12 kamu personeli alınacak. Alımlar Sözleşmeli Bilişim kadrosuna yapılacak.