Kamuya deneyimsiz personel alımı başlıyor! İlan detayları duyuruldu

Kamuda görev almak isteyenlere özel iş ilanı yayınlandı. 75 Kamu Hizmetleri işçisi alımı gerçekleşirken 6 Mart 2024 tarihiyle beraber başvurular başladı. İşte tüm detaylar...

Kamuya deneyimsiz personel alımı başlıyor! İlan detayları duyuruldu

Başvuruda bulunmak isteyenler araştırmaya başlarken mesaj ya da mail üzerinen geri dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Büyükşehir Belediyesi yeni yayımladığı Kamu Hizmetleri İşçisi alımı için başvurular başlarken 6-9 Mart arasında işlemler gerçekleşecek.

Deneyim Sahibi ya da deneyim sahibi olmayan toplam 75 Kamu Hizmet işçisi alımı için ön iş başvuru aşamasında adaylardan herhangi bir belge talep edilmeyecektir. İş Başı Yapacak adaylar üzerinden belge takibi gerçekleşecektir.
kamu hizmet ilanı
BAŞVURU ŞARTLARI
50 genel başvuru personel alımı için gerekli şartların başında takım çalışmasına uyumlu olmak, ilköğretim ve üzerinde eğitim sahibi olmak, Yüzde 40 oranında engelli raporunun bulunması, temizlik ve büro işleerinde çalışmaya elverişli olmak.
25 genel başvuru personel alımı için bakılan koşullar lisans mezunu olmak, MS office programlarına hakim olmak, proje hizmetlerinde çalışmak isteyenler başvuruda bulunabilecek.