Kamuya binlerce memur ve personel alımı geliyor! Şartlara uyanlara devlet kapısında iş imkanı

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları araştırmaya devam ediyor. Birçok kurum yeni iş ilanlarını paylaştı! Tüm detaylar haberimizde.

Kamuya binlerce memur ve personel alımı geliyor! Şartlara uyanlara devlet kapısında iş imkanı

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylara müjde! Binlerce memur alımı başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BİRÇOK KURUMA MEMUR ALIMI

Bugün yayımlanan haberlere göre birçok farklı kamu kurumuna 6 bin 421 personel alımı yapılacak. İstanbul Fatih Belediyesi Genel İdare Hizmetleri Sınıfı için 30 zabıta memuru alımı yapacak. Adayların erkek olması gerekiyor. Aynı zamanda KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine 2450 personel alımı yapılacak. Engelli öğrencilere ders vermek için Görme Engelliler için ve İşitme Engelliler için alım olacak. Kur'an Kursu Öğreticisi 100 kişi, İmam Hatip 2300 kişi, Müezzin Kayyım 50 kişi alım yapılacak. 

birçok kuruma memur alımı yapılacak

Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu ve KPSS puanının en az 50 olması gerekiyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi en az ön lisans mezunu 50 itfaiye eri alımı yapacak. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi bünyesine 1 Araştırma Görevlisi alımı yapılacak. Psikoloji alanına yapılacak olan alım için son başvuru tarihi 5 Ekim olarak açıklandı. Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 1 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapacak. Adalet Programı bölümüne alınacak olan adayın 5 Ekim tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. İstanbul Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesine 3 Doçent Doktor, 1 Profesör Doktor, 2 Doktor Öğretim Üyesi alınacak. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi birçok farklı fakülte için 31 Öğretim Üyesi alımı yapacak. Üsküdar Üniversitesi toplam 52 Öğretim Üyesi alımı yapılacak. Başvurular 5 Ekim tarihine kadar yapılabilecek.