Kamuya 60 KPSS ile Kadrolu Büro Memuru Alımı-4 Bin TL Maaş

Kamuya KPSS 60 puan şartı ile büro memuru alımı yapılıyor. Şeker Fabrikaları bünyesine yapılan büro memuru alımında başvuru detayları haberimizde.

Kamuya 60 KPSS ile Kadrolu Büro Memuru Alımı-4 Bin TL Maaş

Şeker Fabrikalarına 130 büro memuru alımı.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Lise mezunu kadrolar için kura ile , ön lisans ve lisans mezunu kadrolar için ise 60 KPSS ile yapılan kamu personeli alımında başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. 

BÜRO MEMURU ALIMI

Şeker fabrikaları tarafından yayımlanan ilana baktığımızda büro memuru kadrosuna 60 KPSS puanı ile alım yapıldığı bildirildi. Lisans mezunu adaylar arasından yapılan büro memuru alımında alım yapılan yerler şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde;

- Türk vatandaşı olmak.

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Başvuru yapacak adayların, affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

- Kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla ilanda yer alan meslek kollarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

- Tehlikeli/ Çok Tehlikeli İşlerde, yüksek yerlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

MEZUNİYET ŞARTI

Büro memuru alımında mezuniyet şartı şu şekilde;

BAŞVURU İŞKUR 'DAN

Büro memuru kadrosuna başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu İŞKUR üzerinden yapması gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukaırdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan yazan kısımdan giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI butonuna tıklayın.

son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacaktır. Burada İŞYERİ UNVANI yazan kısma ŞEKER FABRİKALARI yazın ve ARA butonuna tıklayın. Şeker Fabrikalarının iş ilanları aşağıda sıralanacaktır.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yapacağınız şehri ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

KAMU İLANLARINDAN , POLİS ASKER ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN