Kamuya 40 Bin Yeni Memur Alınacak (Diyanet, CTE, Sağlık Bakanlığı)

Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yeni personel alımları yapacağına ilişkin duyuru ve açıklamalar son günlerde art arda gelmeye başladı.

Kamuya 40 Bin Yeni Memur Alınacak (Diyanet, CTE, Sağlık Bakanlığı)

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önümüzdeki aylarda yeni ambulans şoför, ATT, Sağlık Teknikeri, ebe , hemşire alımlarının yapılacağını açıklamış, Yine ilgili açıklamada VHKİ alımlarının da olacağını belirttmişti. Bu alım için 6500 kişilik kontenjan belirlendiğini söyleyen Sağlık Bakanı, Bakanlığın 2019 yılı içerisinde 25 bin yeni pratisyen hekim, diş hekimi ve eczacı istihdamı gerçekleştireceğini söylemişti.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün ise önümüzdeki aylarda 10 bin yeni personel alımı yapmaya hazırlandığı açıklandı. Plan ve Bütçe Komisyonunda açıklamalarda bulunan CTE Genel Müdürü, CTE'nin 2019 yılında 10 bin yeni personel istihdam edeceğini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ise 8 Bin 489 yeni kadro ihdasının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından personel ihtiyacına yönelik ilgili birimlerin çalışmalarını hızlandırdığı, yakın tarihte yeni personel alım ilanlarının yayımlanacağı belirtiliyor.

İlgili Haber için TIKLAYIN.

SÖZ KONUSU İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA SİZ DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZİ KAMU BÜLTENİ UYGULAMASI VASITASIYLA BİLGİLENDİRECEĞİZ. İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLAYIN.

DİĞER ADAYLARLA, KAMUYA PERSONEL ALIMLARI İLE ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARI HAKKINDA SOHBET ETMEK, KADIN-ERKEK ADAYLARLA ARKADAŞLIK KURMAK İÇİN TIKLAYIN.