Kamuya 212 Personel Alımı Sona Eriyor

Kamu kurumları personel alımlarında 212 kadro için başvurular sona eriyor. İşte o kurumlar, başvuru tarihleri ve kadrolar.

Kamuya 212 Personel Alımı Sona Eriyor

Memur olma hayali ile yaşayan milyonlarca genç için bu kurumlarda başvurular sona eriyor. 6 farklı kurum tarafından toplamda 212 personel alımı yapılacak. Başvurular 13 şubat ve 14 şubatta sona eriyor.

Jandarma Genel Komutanlığı (Son Başvuru Tarihi 13 Şubat 2022)

Komutanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 104 personel alımı yapılacaktır. Alınacak personel kadroları için en lise mezunu olma şartı bulunan kadrolar bulunuyor. 1 veteriner hekim, 1 mütercim-tercüman (Rusça), 1 destek personeli (garson) ve 101 destek personeli (hizmetli) alımı yapılacak.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (Son Başvuru Tarihi 14 Şubat 2022)

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 22 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Başvurular 14 şubat mesai bitimine kadar devam ediyor. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarının başvurabileceği kadrolar için 2 mühendis, 10 büro personeli, 8 destek personeli ve 2 teknisyen alımı yapılacaktır.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Trabzon Üniversitesi (Son Başvuru Tarihi 14 Şubat 2022)

Resmi Gazetede yayımlanan ilanla tam 50 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. 1 mühendis, 1 programcı, 1 tekniker, 1 teknisyen, 1 kütüphaneci, 8 büro personeli, 12 koruma ve güvenlik görevlisi ve 25 destek personeli alımı yapılacaktır.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

ÖSYM (Son Başvuru Tarihi 14 Şubat 2022)

ÖSYM bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda lisans mezunu 6 bilişim personeli alımı yapılacak.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Türkiye Ulusal Ajansı (Son Başvuru Tarihi 14 Şubat 2022)

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı) sözlü olarak yapılacak giriş sınavı ile 2 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 2’si engelli olmak üzere 8 Destek Personeli (Hizmetli) alınacaktır.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Milli Saraylar İdaresi (Son Başvuru Tarihi 14 Şubat 2022)

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı merkez teşkilatında (İstanbul) Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8’inci ve 9’uncu derecelerde çalıştırılmak üzere 20 adet Milli Saraylar Uzman Yardımcısı kadrosuna sözlü sınav ile personel alınacak. Adaylardan KPSS puanı isteniyor.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN