Kamuya 153 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Yapılacak

Kurum ve kuruluşlarına açıktan personel alımları için başvuru işlemleri devam ediyor. Kamuya merkezi atamanın yanı sıra açıktan İŞKUR üzerinden ve kurum resmi internet sayfaları üzerinden yayınlanan ilanlarla memur ve işçi alımları yapılabiliyor.

Kamuya 153 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Yapılacak

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığının resmi internet sayfasından yayınlanan yedi farklı ilan ile toplamda 153 kadrolu kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu.

TÜBİTAK, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Kıyı emniyeti genel müdürlüğü, Türkiye enerji nükleer ve maden araştırma kurumu, Kültür ve Turizm bakanlığı kadrolu işçi alımları yapacak. Söz konusu alımlar için başvuru yapmak isteyen adaylar, başvuru genel şartları ve özel şartlarını, kurumların resmi internet sayfalarından erişim sağlayabilecek. İlgili alımlara dair detayları barındıran haberlerimize aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

HANGİ KURUM NE KADAR PERSONEL ALACAK?

TÜBİTAK iki farklı ilanla 26 personel alımı yapacak, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 63 sürekli işçi alacak, KIYI Emniyeti Genel Müdürlüğü  bir büro personeli alacak, türkiye enerji nükleer ve maden araştırma kurumu 20 sürekli işçi alımı yapacak, kültür ve turizim Bakanlığı'na 43 kadrolu işçi alımı yapılacak.

Kamu işçisi alım haberlerinden anında haberdar olmak ve ilanların ayrıntılarına göz atmak için TIKLA VE İNDİR.