Kamuya 1000 personel birden alınacak! Bu şartlardan biri bile varsa hemen başvurun

Kamu alımları devam ediyor. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir işe alım haberi daha geldi. 1000 personel alımı yapılacak! Detaylar haberimizde..

Kamuya 1000 personel birden alınacak! Bu şartlardan biri bile varsa hemen başvurun

Kamu kurumlarına personel alım ilanları peş peşe yayınlanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında kurum ve kuruluşlarında personel alımı yapılacağını duyurdu. Erdoğan, dünkü Bakanlar Kurulu toplantısının ardından 1000 hakim ve savcı yardımcısının alımının yapılacağı müjdesini verdi.

Kamuya 1000 personel birden alınacak

1 Eylül'de gerçekleştirilen adli yıl açılış töreninde, ülkenin yargı sistemine yaptıkları katkıları hatırlattıklarını ve yeni bir anayasa yapılması çağrısını yinelediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm vatandaşlarımızın adalete olan erişimlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Sınava yıl sonuna kadar 1000 hakim ve savcı yardımcısı girecek. Yeni ihale alarak kapasitemizi artıracağız. Başta deprem bölgesiyle birlikte 9 il ve ilçemizde ihtiyaca göre yeni adliyeler yapılması için ihaleye çıkıyoruz. TBMM'nin açılmasıyla, koalisyon ortaklarıyla istişarede bulunarak Türkiye'yi darbe anayasası kapsamından tamamen kurtarmaya ve ülkeyi demokrasiye yakışır bir sivil anayasayla birleştirmeye çalışacağız." dedi.