Kamuda memur olmak için büyük fırsat! KPSS'den 60-62-65 puan almak yeterli!

İş arayanlar dikkat! Bu haber sizin için! KPSS ile Zabıta memuru olabilirsiniz. Detaylar haberimizde.

Kamuda memur olmak için büyük fırsat! KPSS'den 60-62-65 puan almak yeterli!

Kamuda lisans ve ön lisans mezunları KPSS 60 memur alımı başvuruları tamamlanmak üzere. Peki başvurunun detayları neler? Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

KPSS İLE ZABITA ALIMI

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Bunların yanı sıra adayların kamu haklarından mahrum bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli bulunmaması koşulları bulunmaktadır. Zabıta olarak görev alabilmek için erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda ise 1,60 metre boyunda olmak, sınav tarihinde en az 30 yaşında olmak ve en az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekmektedir. KPSS 60 puan şartı geçerlidir. Hem erkekler hem de kadınlar başvuruda bulunabilir.

KPSS İle Zabıta Alımı

 Zabıta Memuru GİH sınıfı 9. derece kadrolara olacak ve Lisans İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor. Zabıta Memuru GİH sınıfı 9. derece kadrolara olacak ve Muhasebe ve vergi uygulamaları, yerel yönetimler, çevre temizliği ve denetimi önlisans mezunu olmak gerekiyor. Marmaris zabıta memuru pozisyonuna başvurular 5 Ocak 2024 tarihine kadar yapılabilecek. Adaylar yalnızca şahsen başvuruda bulunabilirler. Başvuruların şu adrese yapılması gerekmektedir: “Marmaris Belediyesi Ek Hizmet Binası, Kemeraltı Mahallesi, 95. Sokak No:1 Marmaris/MUĞLA”.