Kamu'da İş İlanı! 450 Kişiye Müthiş İş İmkanı Sunulacak! Başvurmak İçin Son Şansını Kaçırma!

Kamuda beklenen işe alım fırsatı geldi! Devlet kurumlarında çalışma hayali kuranlara müjde! KPSS puanı olmadan, memur veya işçi statüsünde çalışmak isteyenler için kapılar açılıyor. Toplamda 450 kişiye iş imkanı sunulacak...

Kamu'da İş İlanı! 450 Kişiye Müthiş İş İmkanı Sunulacak! Başvurmak İçin Son Şansını Kaçırma!

Kamu sektöründe heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor! Haziran ayında devlet kurumları, personel alımları için harekete geçiyor. Her bir devlet kurumu, kendi kadro açıklarına göre alım yapacak. Dicle Üniversitesi, 32 personel ve işçi alımıyla büyümeye devam ederken, Kırıkkale Üniversitesi 60, Marmara Üniversitesi ise 4 personel alımıyla güçlü kadrosunu genişletecek. Başvuru yapmak için vatandaşlarımızın aceleci olması gerekiyor.

Haziran ayı kamu sektörü için bir hayli hızlı olacak! Devlet üniversitelerinin yanı sıra Türkiye Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü de açık kadrolarına alımlar yapıyor. İlan detaylarına göre, Genel Müdürlük bünyesinde 66 ve 80 kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunmayı düşünen adaylar için özel şartlar ve detaylar da açıklandı. Bu fırsatları kaçırmak istemeyenler için vatandaşlarımızın işe başvuru işlemlerini hızlıca yapmaları gerekiyor.

Kamu ilanlarındaki son gelişmelere göre, birçok kurum alımlarını duyurdu. Devlet Tiyatroları, 17, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, 120, Bolu İl Özel İdaresi, 7, Pendik Belediye Başkanlığı, 30, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 3 ve Çiftlik Belediye Başkanlığı, 1 personel alımı gerçekleştirecek.