Kamuda çalışmak isteyene büyük fırsat! Belediye ve bakanlık harekete geçti: Düşük KPSS puanıyla alım yapılacak

İş arayanların sayısı her geçen gün arttığı bu günler de bu belediyeler personel alımı olacağı ilanını yayınladı. İşte haberin detayları…

Kamuda çalışmak isteyene büyük fırsat! Belediye ve bakanlık harekete geçti: Düşük KPSS puanıyla alım yapılacak

Milyonlarca işsiz vatandaşın yüzünü güldürecek haber bu belediyelerden geldi. Bu şehirler de yaşayanların ilgisini çekecek iş ilanı için detaylar haberimizde…

su

KAMUYA 6 BELEDİYE VE BAKANLIK 108 MEMUR PERSONEL ALIMI İLANI YAYIMLANDI!

Farklı şehirlerdeki belediyeler ve bakanlıklar 108 memur ve personel alımı ilanı yayınlandı. KPSS'si düşük olan veya hiç olmayan kişiler işe alınıyor.

Kamuya Memur ve Personel alımı ilanları yayımlandı. 9 Ocak 2023 tarihli resmî gazete ilanına göre altı belediye ve bakanlık, boşalan kadrolara memur ve çalışan alımı yapılacağını duyurdu. İlgili ilanlara göre işe alım süreci kapsamında KPSS puanlı veya KPSS'siz başvurular yapılmaktadır.

BUGÜN YAYIMLANAN KAMU İLANLARI:

Aşağıda Resmî Gazete'de yayımlanan memur ve çalışanlara yönelik güncel iş ilanlarını bulacaksınız.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 11 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI:

Bakanlığın açıklamasına göre sekiz bölgede 11 sözleşmeli işçi çalıştırılacak. Bu kapsamda KPSS puanlı veya puansız başvurular kabul edilmektedir.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 73 MEMUR ALIMI İLANI:

Yerel memur alımları, 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu'na dayalı yerel yönetim polis memurlarına ilişkin hükümler çerçevesinde, "genel yönetici pozisyonu" sınıfında toplam 73 kişi ile gerçekleştirilecek. İşe alım aşağıdaki formatta gerçekleşecektir: 17 ön lisans mezunu, 56 lisans mezunu polis memuru bulunmaktadır. Başvuru yapabilmek için en az 60 KPSS puanına sahip olmanız gerekmektedir.

İDİL BELEDİYESİ MEMUR 4 MEMUR ALIMI İLANI:

İdil Belediyesi Teknik Hizmetler Sınıfında bir mimar ve üç mühendis almayı planlıyor. Adayların 2022 KPSS sınavında lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 9 MEMUR ALIMI İLANI:

Beylikdüzü Belediyesi, toplam 9 açık pozisyon için lisans mezunları arasından veri hazırlama ve yönetim operatörleri alımı yapmayı planlıyor. Başvuruda KPSS puanı 2022 kullanılacaktır.

MERAM BELEDİYESİ 10 MEMUR ALIMI İLANI:

Meram Belediyesi tarafından yayımlanan polis alımı genelgesine göre, Genel İdari Hizmetler 8'inci ve 9'uncu sınıf kadrolarına 10 polis memuru alımı yapılacak. Bu pozisyon hem erkek hem de kadın adaylara açık olup, önlisans düzeyinde yeterlilik gerektirmektedir.

ELMALI BELEDİYESİ 1 MEMUR ALIMI İLANI:

Elmalı belediyesindeki eksikliğin giderilmesi amacıyla 5393 sayılı Belediye Kanununun 49'uncu maddesi ve Yerel Yönetimlere İlk Defa Atanacak Kişilerin Sınavı ve Atanması Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre veteriner hekim alımı yapılıyor.