Kamu ve Özel Sektöre 81 İlde 102 Bin İşçi Alımı Yapılacak

İşkur üzerinden yayımlanan ilanlarla Türkiye Geneli 81 ilde kamuya ve özel sektöre toplamda 102 bin 488 işçi alımı yapılacak.

Kamu ve Özel Sektöre 81 İlde 102 Bin İşçi Alımı Yapılacak

Kamu ve özel sektörün verdiği ilanlarda çok sayıda işçi alımı yapılıyor. Ülke geneli dağılımlara baktığımız zaman şuan itibariyle 102 bin 488 personel alımı için iş başvuruları devam ediyor. Çok sayıda meslek grubu için yapılan alımlarda şartlar işe ve kuruma göre değişiyor.

En Çok Beden İşçisi ve Satış Danışmanı Alınacak

Yayınlanan iş ilanlarına baktığımız zaman en çok alım beden işçisi (genel) statüsünde yapılacak. Türkiye geneli beden işçisi 19 bin 516 kişi alınacak. Bunu 4 bin 79 kişiyle satış danışmanı/uzmanı, 3 bin 609 kişiyle temizlik görevlisi takip ediyor. Çokça adayın başvurmak istediği Özel Güvenlik Görevlisi kadrosuna 1523 kişi alınacak. Silahsız 1251, silahlı 272 personel alınacak

Başvurular Nasıl Yapılır, Şartlar Neler

Başvurular İşkur üzerinden online olarak yapılmaktadır. İşkur üzerinden açık işleri sayfasına gelip oradan çalışmak istediğiniz şehri seçip ara tuşuna bastıktan sonra karşınıza seçenekler çıkacaktır. Her işyerinin ve her pozisyonun farklı başvuru şartları bulunmaktadır.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

En Fazla Alınacak İş Kolları