Kamu Kurumlarına Alınacak 477 Personel Başvuruları Yarın Sona Eriyor

Kamu kurumlarına alınacak 477 sözleşmeli personel alımı için son gün yarın. Bu kurumlara başvuracak adaylar için alınacak kadrolar aşağıda belirtilmiştir.

Kamu Kurumlarına Alınacak 477 Personel Başvuruları Yarın Sona Eriyor

Altı farklı kamu kurumu için personel alımı için başvurular sona eriyor. Bu kurumlarda son başvuru tarihi 11 Şubat 2022 (yarın). Başvuru yapacak adaylar arasında en az ilköğretim mezunu adaylar bulunuyor. İlköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunları için ayrı ayrı kadrolar açılmıştır.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından lisans ve ön lisans mezunu toplamda 33 personelin istihdamı gerçekleşecektir. Alınacak adaylar arasında 14 ön lisans mezunu büro personeli, 11 lisans mezunu deniz trafik operatörü, 5 lisans mezunu ikinci kaptan, 1 lisans mezunu büro personeli (memur) ve 2 lisans mezunu mühendis alımı olacaktır.

İlan Metni Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Selçuk Üniversitesi

26’sı Engelli, 35’i de Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan personel olmak üzere 61 personel alımı yapacak. Engelli kadrosuna alınacak personeller büro memuru olarak değerlendirilecek ve lisans mezunları arasından seçilecek. Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan kadrosundan alınacak personeller ise en az ilköğretim en çok lise mezunu olan adaylar arasından seçilecek ve temizlik görevlisi kadrosunda istihdam edilecektir.

Engelli Kadrosu İlan Metni Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Eski Hükümlü Kadrosu İlan Metni Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Sakarya Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu 80 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kadrolar 11 büro personeli, 28 destek personeli, 5 diğer sağlık personeli, 30 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 inşaat mühendisi, 1 mimar, 1 tekniker ve 3 teknisyen kadrosuna ayrılmıştır.

İlan Metni Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 47 personel alınacaktır. Sınavla alınacak bu kadrolar için 2 mütercim tercüman, 17 mühendis, 1 kütüphaneci, 14 yönetim görevlisi, 5 iletişim görevlisi, 4 şoför ve 2 teknisyen alınacaktır.

İlan Metni Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Bakanlık bünyesinde taşra teşkilatlarında boş bulunan defterdarlık kadroları için 250 defterdarlık uzman yardımcısı alımı yapılacaktır. Alınacak bu personeller lisans mezunları arasından seçilecektir. İlgili KPSS puanından en az 70 almak gerekiyor.

İlan Metni Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Tokat Sulusaray Belediye Başkanlığı

3 Zabıta Memuru ve 3 İtfaiye Eri için başvurular sona eriyor. Zabıta memurları için lisans mezunu şartı aranırken İtfaiye eri için ön lisans mezunları başvuru yapabilecektir. Adayların ilgili KPSS puan türünden 60 ve üzeri puan almış olması gerekiyor.

İlan Metni Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN