Kamu Hastanelerine 1426 Danışma ve Klinik Personeli Alımı

Kamu hastanelerine en az lise mezunu adaylar arasından danışma ve klinik personeli alımı yapılıyor. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında detaylar haberimizde.

Kamu Hastanelerine 1426 Danışma ve Klinik Personeli Alımı

Hastanelere en az lise mezunu adaylar arasından 572 hasta karşılama personeli ve 854 klinik destek elemanı alımı yapılıyor.

KPSS'siz ve 60 KPSS şartı ile en az lise mezunu adaylar arasından yapılan kamu personeli alımında başvuru detaylarını kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktarıyoruz. 

572 HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIMI

Lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından KPSS 60 puan şartı ile yapılan hasta karşılama ve yönlendirme personeli alımında başvurular 4 Ocak 2019 Cuma sona erecek. 

Lisans mezunları için mezun olunması gereken bölümler.

"HALKLA İLİŞKİLER, HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK, REKLAMCILIK VE HALKLA İLİŞKİLER, HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM LİSANS PROGRAMLARININ BİRİNDEN MEZUN OLMAK."

Ön lisans mezunları için istenen bölüm şartı şu şekilde;

"HALKLA İLİŞKİLER, HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK, HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM, İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER ÖNLİSANS PROGRAMLARININ BİRİNDEN MEZUN OLMAK."

854 KLİNİK DESTEK ELEMANI ALIMI

854 klinik destek elemanı alımı en az lise mezunu adaylar arasından yapılmaktadır. Lise mezunu adaylardan KPSS şartı istenmemektedir. Ancak adayların aşağıdaki mezuniyet şartını taşıyor olması gerekmektedir.

"ORTAÖĞRETİM KURUMLARININ SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI - HEMŞİRE YARDIMCILIĞI, EBE YARDIMCILIĞI, SAĞLIK BAKIM TEKNİSYENLİĞİ DALININ BİRİNDEN MEZUN OLMAK."

Alım yapılan iller ve kadro dağılımı için TIKLAYIN

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Hasta Karşılaşam ve Yönlendirme Görevlisi ile Klinik Destek Elemanı kadrolarına başvuru yapacak adayların, yukarıdaki KPSS ile mezuniyet şartının yanı sıra aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir. 

  • 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • 36 yaşından gün almamış olmak.
  • Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
  • Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.
  • İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

Hastanelere yapılan personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Adım adım başvuru şekli için TIKLAYIN

Yeni kamu ilanlarından, memur alımlarından bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını aşağıdaki linkleden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN