Kadın erkek ayrımı yok! O üniversiteye KPSS puanı olan yüzlerce kişi alınacak: Kadro ve şartlar açıklandı

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Bilimler Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü, destek personeli, hemşire, sağlık personeli, teknisyen, tekniker, mühendis, mimar gibi çeşitli pozisyonlarda sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte personel alım detayları...

Kadın erkek ayrımı yok! O üniversiteye KPSS puanı olan yüzlerce kişi alınacak: Kadro ve şartlar açıklandı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, personel alımı başvurularını Cumhurbaşkanlığı SBB tarafından yayımlanan duyuru doğrultusunda sürdürüyor. Destek personeli, hemşire, sağlık personeli, teknisyen, tekniker, mühendis ve mimar gibi farklı pozisyonlara yönelik alımların detayları duyuruda şu şekilde belirtiliyor:

BAŞVURU ŞARTLARI VE KONTENJAN DAĞILIMI

İŞ

BAŞVURU

Başvuru yapacak adaylar, belirtilen özel şartları ve 657 sayılı Kanunun genel şartlarını taşımalıdır.

Kamu görevinden çıkarılanlar ve emekli aylığı alanlar başvuruda bulunamaz.

Adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

Belirtilen öğrenim düzeylerinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

İlgili 2022 KPSS puan türüne sahip olmak: Ortaöğretim Mezunları için 2022 KPSS-P94, Ön Lisans Mezunları için 2022 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2022 KPSS-P3.

Başvuru tarihinden itibaren İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa personeli olmamak.

Haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde belirlenecek saatlerde görev yapmaya ve vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermeye hazır olmak.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

Adaylar, 27 Kasım-11 Aralık 2023 tarihleri arasında https://personelbasvuru.iuc.edu.tr adresinden online olarak başvuru yapabilirler. Sadece bir pozisyon için başvuru yapılmalı, birden fazla başvuru yapıldığında başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvuruların posta veya şahsen yapılması kabul edilmeyecek, eksik belgeli veya geç başvurular dikkate alınmayacaktır.