Jandarmaya 912 Askeri Personel Alımı için Başvurular Sona Eriyor

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı’na en az lise ve dengi okullardan mezun subay ve astsubay adayı askeri öğrenci alımı için başvuru işlemlerinde son saatlere girildi.

Jandarmaya 912 Askeri Personel Alımı için Başvurular Sona Eriyor

Geçtiğimiz haftalarda Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’nin resmi sayfasından yapılan açıklanmada Jandarma Genel Komutanlığı’nda istihdam edilmek üzere astsubay meslek yüksekokullarına 712  , Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi’ne ise 200  subay adayı öğrenci alınacağı belirtilmişti.

Başvurular Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’nın resmi sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılıyor.

Başvuru yapmak isteyen adayların ilgili resmi sayfalarda yer alan başvuru genel şartları ile özel şartlarını dikkatle incelemesi kılavuzlardaki ayrıntılara göz atması gerektiği kaydedildi.

12 Temmuz’da başlayan başvurular 8 Ağustos itibariyle son bulacak.

Başvurulara dair yapılan resmi açıklamada, “Başvurular sadece https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e- Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Adayların “Başvuru Kılavuzunun” tamamını okuduktan sonra başvurusunu yapması gerekmektedir. Başvurular; 12 Temmuz 2021 günü başlayıp, 08 Ağustos 2021 günü saat 23.59’da sona erecektir. “ denildi.

KAMUBULTENİ.COM  - ANKARA