İstanbul Halk Ekmek, KPSS’siz Memur Alımı İlanı Yayımladı

İstanbul Halk Ekmek, bünyesinde kadrolu çalıştırmak üzere KPSS’siz memur alımı yapacağını duyurdu.

İstanbul Halk Ekmek,  KPSS’siz Memur Alımı İlanı Yayımladı

İşte Başvuru Şartları

  1. İstanbul memur alımı kapsamında açıklanmış olan duyurular için kişilerin performans değerlendirme, norm kadro çalışmalarının yapması,
  2. görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve tutum ve davranış yönünden görev yapabilecek niteliklere sahip bulunması gerekiyor.
  3.  Belediye memur alımı için görev almak isteyen adayların organizasyon şemalarının oluşturulması ve optimal personel verimliliği sağlaması, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları ve araştırmacı, iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek olması gerekiyor.
  4. Güncel personel alımları için iş başvurusu yapmak isteyen adayların analiz ve raporlama becerileri gelişmiş olması, devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve planlama ve organizasyon becerisi güçlü, takım çalışmasına yatkın olması gerekiyor.
  5. Bay ve bayan adayların yönetme yetisine sahip, iletişimi kuvvetli olması, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak çalışması

İstanbul Halk Ekmek Kadrolu KPSS’siz Memur Alımı Başvuru Bilgileri

Son başvuru tarihi 13.05.2022 olarak açıklanmıştır.

Başvuruya aşağıdaki genel başvuru linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Başvuruiçintıklayınız