İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımını müjdeledi! Seçim öncesi bu kadrolara istihdam başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı yapacak! İşte başvuru koşullarına ilişkin detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımını müjdeledi! Seçim öncesi bu kadrolara istihdam başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), seçim öncesi kadrosunu güçlendirmek amacıyla 120 güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İBB'nin resmi kariyer platformu olan İSTGÜVEN tarafından yayımlanan ilanda, adaylardan aranan şartlar net bir şekilde belirtildi.

Adaylarda 1 yıl deneyim şartının bulunduğu ilanda, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri kanununun 10. Maddesinde belirtilen şartları taşıma zorunluluğu vurgulandı. Başvuruda bulunacak adayların ayrıca valilik onaylı silahlı veya silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları gerekiyor. Sağlık sorunlarına ilişkin herhangi bir engel bulunmamak ve yapılacak güvenlik ve arşiv soruşturmalarında olumlu sonuç alınması da başvuru şartları arasında yer alıyor.

ibb güvenlik görevlisi

Başvuruların 19 Şubat 2024 tarihinde başladığı belirtilen ilanda, adaylar 23 Şubat 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerektiği ifade edildi. İBB'nin kariyer sayfası üzerinden online olarak yapılabilecek başvurular için bu bağlantıya yönlendirildi.

Seçimlere sayılı günler kala yapılan bu personel alımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin güvenlik güçlerini güçlendirmeyi ve şehirdeki hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Güvenlik görevlisi adayları, belirtilen tarih aralığında başvurularını tamamlayarak bu önemli göreve adım atma fırsatını değerlendirebilirler.