İstanbul, Ankara, Kayseri, Denizli, Isparta ve o illerde TEİAŞ personel alımı başladı!

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) 16 personel alımı yapacak. Ayrıntılar haberimizde...

İstanbul, Ankara, Kayseri, Denizli, Isparta ve o illerde TEİAŞ personel alımı başladı!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), taşra teşkilatlarında çalıştırmak üzere 15 teknisyen ve 1 elektrik teknikerine ihtiyaç duyduğunu duyurdu. Şirket, 09 Ağustos 2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan mevzuata uygun olarak işçi alım sürecini başlattı.

TEİAŞ, alacağı personelin görev yapacağı illeri ve pozisyonları belirtti. Buna göre, 2'si elektronik, 12'si inşaat ve 1'i de elektrik teknikerinden oluşan toplam 15 teknisyen alımı gerçekleştirilecek. Adaylar arasından sözlü sınava katılacaklar, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.

teiaş işçi alımı

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında İŞKUR'un internet sitesi veya e-Devlet üzerinden başvurabilecekler. Talep edilen pozisyonlara göre bölgesel ya da il düzeyinde iş gücü karşılanacak.

Süreçle ilgili tüm gelişmeler TEİAŞ'ın internet sitesinden duyurulacak. Adayların başvuru şartlarını taşımaması durumunda her aşamada elenebilecekleri belirtildi. TEİAŞ, teknik alanda çalışacak nitelikli personel arayışını sürdürürken, adaylar için de önemli bir fırsat sunmuş oldu.