İŞKUR güncel iş ilanlarını duyurdu! 18 yaştan 55 yaşa kadar çok sayıda personel alımı yapılacak

Kamu sektöründe çalışmak isteyen adayların mevcut iş fırsatlarını araştırmaya devam ettikleri biliniyor. Sonuç olarak; yukarıda bahsi geçen son haberler kapsamında bu kamu kurumunda görevlendirilmek üzere 55 yaş altı memur alımına başlandığı duyuruldu. Daha fazla detay haberimizin içeriğinde..

İŞKUR güncel iş ilanlarını duyurdu! 18 yaştan 55 yaşa kadar çok sayıda personel alımı yapılacak

İŞKUR'un dış personel alımı duyuruları çerçevesinde yaptığı son duyuru kapsamında, Çanakkale Ezine 22 Eylül Destek Turizm San.Ve Tic. LTD. ŞTİ'ye daimi personel alımının yapılacağı belirtildi. Şirket, personel alımında aranan koşulları tek tek açıklarken, çalışma saatleri konusunda da bilgiler verdi.

DAİMİ PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Gelecekteki işe alımlar doğrultusunda alımların kalıcı olacağı belirtiliyor ancak başvuruların kabulünün 13 Aralık 2023'ten itibaren başlayacağı ve 25 Aralık 2023'e kadar devam edeceği belirtiliyor. Başvuruların sabah 8.30'dan akşam 17.30'a kadar mesai saatleri içerisinde yapılacağı açıkça açıklandı. Başvuruları onaylanan adayların mülakatları 26 Aralık günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

İŞKUR güncel iş ilanları

BAŞVURU BİLGİLERİ

Niteliği [Gecici/Daimi) : DAIMl

Son başvuru tarihi: 25 Aralık 2023

Başvuru Adresi: Cumhuriyet Mahallesi Org. Nahit Şenoğul Cad. No:2 Ezine Çanakkale.

Telefon: 0286 618 52 30 Dahili 105

[E-posta korumalı] aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz. Bu nedenle adayların ilan dönemi sonuna kadar fotoğraflı özgeçmişlerini göndermeleri gerekmektedir. E-posta başlığınız iş unvanınızı içermelidir. Başvuru sahipleri arasından yalnızca uygun adayların davet edilmesine karar verilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapanların başvuru kılavuzları da yayımlandı. Başvuru şartları aşağıdaki gibidir;

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir.

Emekli maaşı alamadığınız bir durum olmaması gerekiyor.

Adaylar kamu haklarından mahrum bırakılmamalıdır.

Başvuru yapacakların 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

Çalışmanızı engelleyecek herhangi bir sağlık sorununuzun olmaması gerek.

Adayın en az lise diplomasına sahip olmalıdır.

Plastik kaynakçılığı mesleki yeterlilik belgesinin olması gerekiyor.

Başvuru koşullarını sağlayan adayların başvuruları için çeşitli belgeler hazırlamaları gerekmektedir. Gerekli belgeler arasında nüfus cüzdanınızın fotokopisi, son altı ay içerisinde çekilen ki adet vesikalık, mesleki yeterlilik belgenizin fotokopisi, nüfus cüzdanınızın fotokopisi ve ikamet kartınızın fotokopisi yer almaktadır.