İŞKUR 2021 ve 2022 KPSS Puanlarıyla Kamu Personeli Alımı Yapıyor Başvurular Başladı

İŞKUR, kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere alımını yapacağı kamu personeli kadrosu için başvurular bugün itibariyle başladı.

İŞKUR 2021 ve 2022 KPSS Puanlarıyla Kamu Personeli Alımı Yapıyor Başvurular Başladı

İstihdam Uzman yardımcısı kadrosuna personel alımı yapacağını duyuran İŞKUR, başvuruların 2021 ve 2022 KPSS puanlarıyla yapılabileceğini duyurdu. İŞKUR personel alımı için başvuruları kabul edilen adaylar, daha sonra sözlü sınava katılacaktır.

Başvuru Genel Şartları

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin A bendinde belirtilen genel şartları taşımak,

- 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1988 ve sonrasında doğanlar)

- Üniversitelerin; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve İstatistik bölümleri ile bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içinde ki veya yurt dışında ki öğretim kurumlarından mezun olmak,

- 2021 veya 2022 KPSS A grubundan İstatistik bölümü mezunları (5 personel) için KPSS P13, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (5 personel) mezunları için KPSS P43 puan türünden en az 80 puan almış olmak,

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 16-27 Ocak 2023 tarihleri arasında saat 23.59’a kadar Kurumun internet sitesinin (www.iskur.gov.tr) “Duyurular” bölümünden online yapacaktır.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan ve hak kazanan adaylardan istenilecek belgeler sınava başvuruların sona ermesinden sonra 5 iş günü içerisinde İŞKUR’un internet sitesinden ilan edilecektir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /