İşi olmayanlara müjde! Tam 15 bin personel alımı için başvurular açıldı

Son dakika duyurusuna göre, İŞKUR tarafından yayınlanan bilgilere göre, şu anda en fazla personel eksikliği bulunan kadrolar belirlendi. İŞKUR'un verilerine göre, bu kadrolarda toplamda 15 binden fazla yeni işçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

İşi olmayanlara müjde! Tam 15 bin personel alımı için başvurular açıldı

İŞKUR, en yoğun personel alımının gerçekleştirileceği kadroları duyurdu. Toplamda 15,082 kişilik bir alım gerçekleşecek.

Son dakika açıklamasına göre, İŞKUR tarafından yapılan duyuruda en çok personel alımı yapılacak kadrolar belirlendi. Detaylı bilgiler, alım sayıları ve başvuru şartları da duyuruda yer aldı.

Özellikle son zamanlarda özel sektörün personel bulma konusunda yaşadığı zorluklar kamuoyunda konuşuluyor. En büyük personel açığı temizlik personeli, güvenlik görevlisi, satış görevlisi ve şoför gibi pozisyonlarda yaşanıyor. İŞKUR'un yaptığı açıklamada, bu kadrolarda yapılacak olan personel alımları ile ilgili başvuru detayları verildi.

Alımlar, ülke genelindeki 81 şehirde gerçekleştirilecek.  2171 güvenlik görevlisi alımı, 2644 şoför alımı, 5188 satış görevlisi alımı, 5079 temizlik personeli alımı yapılacak.