İş Bankası yeni personellerini arıyor! En az lise diploması olan bu kadrolara alınacak

İş arayan adaylar için İş Bankası müjdesi geldi! Birçok personel alımı başladı. Peki şartlar neler? Tüm detaylar haberimizde.

İş Bankası yeni personellerini arıyor! En az lise diploması olan bu kadrolara alınacak

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. İş Bankası yeni personel ilanlarını paylaştı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIMI

İş Bankası tarafından yapılan son duyurulara göre banka şubelerine güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İş Bankası İstanbul şubeleri için Genel Müdürlük ve bölge müdürlüklerinde alım yapılacak. Alımlar silahlı güvenlik görevlisi kadrosu için yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, görevini yapmaya engel bir sağlık problemi olmaması, herhangi bir suç hükmü olmaması, 

iş bankası güvenlik görevlisi alımları başladı

daha önce çalışılan kurumdan disiplin cezası ile ayrılmamış olması, İş Bankası tarafından daha önce yapılmış Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı, Şoför, Özel Güvenlik Görevlisi sınavlarında başarısız olmaması, vardiyalı çalışma sistemine uygun olması, askerlikle ilişiği olmaması, en az lise mezunu olması, İstanbul'da ikamet ediyor olması, 1 Eylül 2024 tarihi ve sonrası geçerlilik tarihli Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası olması, en az 1.75 cm boyunda olunması, 28 yaşını doldurmamış olması şartları aranıyor. Başvurular 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Başvurular https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/ozel-guvenlik-gorevlisi-2023GUV2 internet sitesi üzerinden yapılabilecek.