İş Bankası en az 25.000 TL maaşla çalışacak güvenlik görevlileri arıyor! Başvurular başladı

İş arayan adaylara müjde İş Bankası'ndan geldi! İş Bankası güvenlik görevlisi alımı yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

İş Bankası en az 25.000 TL maaşla çalışacak güvenlik görevlileri arıyor! Başvurular başladı

İş Bankası iş arayan adayların yüzünü güldürecek duyurusunu paylaştı. Banka bünyesine güvenlik görevlisi alımı yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIMI

İş Bankası tarafından yayımlanan son ilanlara göre banka bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanına göre alımlar silahlı özel güvenlik kadrosunda yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, daha önce İş Bankası'nda yapılan mülakatlarda başarısız olmaması, görevini yapmaya engel bir sağlık problemi olmaması, 

iş bankası güvenlik görevlisi alımı yapacak

kamu haklarından mahrum edilmemesi, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık, malullük maaşı alınmıyor olması, 28 yaşının tamamlanmamış olması, en az 1.75 cm boyunda olunması ve 1 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli olan silahlı özel güvenlik kartı olması gerekiyor. İş Bankası güvenlik görevlisi alımları için başvurular bankanın resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.