İş arayanlara SGK'dan müjde! KPSS 60-61-62-63 puanla personel alımı başladı

İş ihtiyacı olanlara SGK'den müjde! 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılıyor! Detaylar haberimizde.

İş arayanlara SGK'dan müjde! KPSS 60-61-62-63 puanla personel alımı başladı

SGK, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğün yönelik birimlerine sözleşmeli personel alımına başladı. Peki başvuru detayları neler? Nereden başvuru yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SGK PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRİYOR

SGK personel alımı kapsamında, otuz dört Programcı ve on iki Çözümleyici olmak üzere toplamda kırk altı sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirlenen genel koşullar arasında, 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesinde belirtilen şartlara uymak, SGK'dan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak ve KPSS (B) grubu sınavından en az 60 puan almış olmak bulunmaktadır. 

SGK Personel Alımı Gerçekleştiriyor

Bunların yanı sıra yabancı dil bilgisi ve son 1 sene içerisinde 4/B maddesi kapsamında çalışırken sözleşme feshedilmemiş olma gibi özel koşulları bulunması gerekir. Başvurular, 29.12.2023 - 12.01.2024 tarihleri arasında E-Devlet Kapısı veya Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) aracılığıyla çevrimiçi yapılacak. Adaylar başvuru sürecinde sadece bir gruba başvuruda bulunabilirler ve belirtilen koşullara uymayan adaylar sözlü sınava katılım sağlayamayacaklardır.