İş arayan ilkokul, lise mezunları dikkat! O illerde kamu işçisi alımı yapılacak

İŞKUR'dan memur alımlarına ilişkin yeni bir duyuru yayımlandı. Üç farklı ilde ve üç farklı kamu kurumunda toplam 7 memur istihdam edilecek. Başvuru ekranı açılmıştır..

İş arayan ilkokul, lise mezunları dikkat! O illerde kamu işçisi alımı yapılacak

Suruç Belediye Başkanlığı bünyesine 5 Bahçe Bakımı işçisi alımı yapılacaktır. Ayrıca, Ayvacık Belediyesi'ne İnşaat Teknoloji Teknikeri bölümünden geçici kamu işçisi alınacak. Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yapılan bir duyuruda ise Beden işçisi ve Geçici Kamu İşçisi kapsamında işçisi personeli alımı gerçekleştirilecek.

 Kamu personeli alımı için son başvuru tarihi

Başvuru süresi 11 Mart 2024 saat 23.59'a kadar olup, kamu kurumlarına toplam 7 memur başvuru yapabilecek.

Kamu sektöründe çalışmak için nereye ve nasıl başvuruda bulunabilirim?

7 Kamu işçisi alımına yönelik başvuru yapacak olan adaylar, başvurularını İŞKUR internet sitesi üzerinden, mesai saatlerinin içinde hizmet noktalarından ya da 170 numaralı telefon hattından başvurularını gönderebilirler.

Kamuya 7 işçi alımına kimler başvurabilir?

İŞKUR Noter Çekilişine katılacak adayların başvuru şartları:

Suruç Belediyesi'ne 5 Bahçe Bakım İşçisi pozisyonuna en az İlköğretim, en fazla da lise ya da dengi okul mezunu olunması gerekmektedir. Ayrıca; 18 yaşından büyük olmak, meyve bahçelerinin gübrelenmesinde işçi belgesine sahip olmak, süs bitkileri yetiştirme sertifikasına sahip olunması, Tıbbi ve aromatik bitki üretim belgesine sahip olmak gerekiyor. Bu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış ve QR kodlu bir üniversite sertifikası olacaktır.

İş arayan ilkokul, lise mezunları dikkat! O illerde kamu işçisi alımı yapılacak

İş teklifi numarası İŞKUR (00008126930)

Ayvacık Belediyesi'ne İnşaat Teknoloji Teknikeri Belirli sürede teknisyen alımı için adaydan; Üniversite diplomasına sahip olması (İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi), En az 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip olması, 18 yaşından büyük olması istenmektedir.

İş teklifi numarası İŞKUR (00008130554)

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Beden İşçisi alımında adaylardan; en az ilkokul mezunu olması ve 8 yaşından büyük olması isteniyor.

İş teklifi numarası İŞKUR (00008125436)