İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Personel Alacak

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu bünyesine 7 adet yeni kamu personeli alımı için ilan yayımlandı. Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanın detayları kamubulteni.com 'da.

İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Personel Alacak

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu kamu personeli alacak.

21 Aralık tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan ilanda, İnsan Hakları ve Eşitlik Uzman Yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 7 adet yeni personel alımı yapılacağı bildirildi. Söz konusu alım için önce yazılı, daha sonra da sözlü sınav yapılacak. 7 kişilik alım için mülakata 140 kişi çağrılacak.

Yazılı sınav Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi; sözlü sınav Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  • En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, yukarıda belirtilen öğrenim dallarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak,
  • 2017 veya 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavlarından, yukarıdaki tabloda belirtilen puan türleri itibariyle 70 ve üzeri puan almış olmak,
  • 01.01.2019 tarihi itibariyle 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış (01.01.1984 ve daha sonra doğumlu) olmak.

BAŞVURU

Söz konusu ilana başvurular 14 Ocak ile 1 Şubat tarihleri arasında yapılacak. İlana başvurular kurumun internet sayfası www.aybu.edu.tr/hukuk internet adresinde bulunan elektronik başvuru formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır. Elektronik Başvuru Formunun çıktısı ıslak olarak imza edilip; diploma, KPSS sonuç belgesi ve 4 adet vesikalık fotoğraf eklenerek, son başvuru tarihi olan 01/02/2019 günü mesai bitimine kadar Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunun Yüksel Cad. No: 23 Kızılay-ÇANKAYA/ANKARA iletişim adresine elden veya posta/kargo yoluyla başvuru tamamlanacak.

Kamubulteni.com  | Ankara