İLKSAN 4 Unvanda 20 Personel Alımı

İLKSAN 4 farklı kadroda toplamda 20 personel alımı için ilana çıktı.

İLKSAN 4 Unvanda 20 Personel Alımı

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Sandığı Genel Müdürlüğü (İLKSAN) 20 daimi personel alımı için ilana çıktı. Alımlar lisans ve ön lisans mezunları arasından yapılacak.

KPSS puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak Uzman Yardımcısı için ilgili pozisyon sayısının 5 (beş) katı aday ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni için 4 (dört) katı belirlenecektir. Başvuru için 60 ve üstü KPSS puanı gerekiyor.

Alım Yapılacak Kadrolar ve mezuniyet şartları

Uzman Yardımcısı - 11(Onbir) Kişi (İktisat, İşletme, Maliye, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunu)

Uzman Yardımcısı- 2(İki) Kişi (İletişim Fakültesi Mezunu)

Uzman Yardımcısı- 2(İki) Kişi (Aktüerya Bilimleri Bölümü Mezunu)

(Engelli Kadrosu) Uzman Yardımcısı- 1(Bir) Kişi (İktisat, İşletme, Maliye, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunu)

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni- 2(İki) Kişi (Bilgi Yönetimi Bölümü Ön lisans Mezunu)

Yazılım Koordinatörü - 1(Bir) Kişi

Yazılımcı - 1(Bir) Kişi

Başvuru Şekli ve Tarihi

Başvurular, www.iskur.gov.tr web adresi üzerinden yapılacak olup, başvurusu kabul edilen adaylar KPSS puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak Uzman Yardımcısı için ilgili pozisyon sayısının 5 (beş) katı aday ile diğer kadrolar için 4 (dört) katı aday belirlenecektir.

Başvurular 14-18 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

www.iskur.gov.tr web adresi üzerinden yapılan başvurular sonucunda belirlenen adayların, İLKSAN Genel Müdürlüğünün www.ilksan.gov.tr adresinde adaylar için yer alan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen belgelerle (istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.) birlikte 30/03/2022 mesai bitimine kadar Demirkapı Sokak No:24 06340 Demirlibahçe-Mamak/ANKARA adresine şahsen, kargo veya iadeli-Taahhütlü posta ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Yazılı Sınav/Mülakat İçin Belirlenen Adayların Belge Teslim Tarihi:

19 Mart – 30 Mart 2022

Yazılı Sınav/Mülakat İçin Belirlenen Adaylardan İstenen Belgeler:

* İş Talep Formu www.ilksan.gov.tr web adresi üzerinde yer alan iş talep formu el yazısı ile doldurulup (Mail Adresi Yazılması Zorunludur) imzalanacaktır.

*İş Talep Formu (İLKSAN sitesinden alınacak)

* Özgeçmiş,

* Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

* Arşiv Kaydını İhtiva Eden Adli Sicil Belgesi,

* Diploma Fotokopisi,

* Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /