İlkokul mezunu, 40 yaşından küçükler başvurabilir! O ilde ikamet edenlere iş fırsatı doğdu

İş arayan adaylara müjde! 40 yaş altı personel alımı yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

İlkokul mezunu, 40 yaşından küçükler başvurabilir! O ilde ikamet edenlere iş fırsatı doğdu

40 yaş altı vatandaşlara iş fırsatı doğdu! Personel alımı başvuru şartları tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

40 YAŞ ALTI PERSONEL ALIMI

Van ili Erciş ilçesi için yapılan son duyuruya göre ilçedeki huzur ve güven ortamının sağlanabilmesi için korucu alımı yapılacak. Erciş Kaymakamlığı tarafından başlatılan alımlar kapsamında Çelebibağlı Mahallesine 4, Haydarbey Mahallesine 4, Kızılören Mahallesine 3, Aşağıçökek Mahallesine 3, İşbaşı Mahallesine 3, Bayramlı Mahallesine 3 Korucu alımı yapılacak. 

van erciş korucu alımı yapılacak

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, 40 yaşını geçmemiş olması, Van il ve ilçelerinde ikamet etmesi ve terör örgütü üyeliği olmaması şartlarının taşınması gerekiyor. Van Saray Kaymakamlığı tarafından başlatılan alımlar kapsamında başvurular 8 Şubat tarihinde başlayarak 23 Şubat tarihine kadar devam edecek. Başvurular şahsen gidilerek Saray İlçe Jandarma Komutanlığı'na yapılacak. Başvuruları onaylanan adaylar Komutanlık tarafından koşu, mekik, şınav gibi fiziki yeterlilik testlerine girecek.