İlkokul mezunlarına iş kapısı açıldı! En az 11.402 TL maaşla 2.178 personel alımı yapılacak

Hayat pahalılığı, enflasyonla mücadele, gıdadan giyeme tüm ürünlerin ateş pahası olması derken, bu kadar derdin arasında vatandaşlar nasıl geçimlerini sağlayacaklarını düşünüyorken.İşsiz olan vatandaşlar da bu kadar sıkıntının arasında iş bulma derdindeler. Tamda burada İŞKUR devreye giriyor ve yeni bir istihdam kaynağı açıklıyor. Detaylar haberimizde…

İlkokul mezunlarına iş kapısı açıldı! En az 11.402 TL maaşla 2.178 personel alımı yapılacak

İşsizliğin tavan yaptığı son günlerde iş arayanların imdadına yine İŞKUR yetişti. İşte detaylar…

banka

İŞKUR TEMİZLİK GÖREVLİSİ İLANINI AÇIKLADI! EN AZ İLKOKUL MEZUNU 2.178 PERSONEL ALINACAK

Eylül ayında sürekli personel alımı ilanı veren İŞKUR, bu kez de temizlik elemanı alımı ilanı yayınladı.

Bu istihdam artışı, en az bir kişinin ilkokuldan mezun olmasını gerektirmekte ve 81 ile yeni iş fırsatları yaratmaktadır. Aşağıda tebliğe ilişkin detaylı bilgi ve geçerli koşullar yer almaktadır...

İŞKUR, KPSS puanı olmayan birçok il için büyük fırsatlar sunuyor. Aralarında İzmir, İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu birçok ilde personel alımında ilkokul ve üzeri diplomaya sahip olmak şartı aranıyor. Başvurular internet üzerinden yapılacaktır.

İŞÇİ VE PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

İŞKUR'un sunduğu hizmetlerden yararlanmak için siteye üye olmanız gerekmektedir.

İŞKUR aracılığıyla iş bulmanın ilk adımı kayıt olmaktır. Bunun için resmi internet sitesi üzerinden kayıt olunması veya tesisle doğrudan iletişime geçilmesi zorunludur.

Başarılı bir eşleşme yapabilmek için kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. İŞKUR'a kayıtlı kişilerin, size uygun işi bulabilmeleri için internet üzerinden veya kurum personelinin yardımıyla bilgilerinizi tam ve doğru olarak vermeleri çok önemlidir.

Bu nedenle eğitim, kişisel, mesleki, iletişim ve diğer bilgilerinizi sisteme doğru ve eksiksiz girmeniz önemlidir. Ayrıca kariyeriniz ve eğitiminiz ile ilgili bilgilerin CV'nizde görünmemesi halinde kaydınızın geçerli olmayacağını da unutmayınız.