İlkokul, lise, ön lisans mezunlarına belediyede çalışma imkanı! KPSS şartı aranmayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ön lisans mezunlarına iş imkanı sağladığı bildirildi. İBB işe alımına ilişkin gereklilikler, süreçler ve ihtiyacınız olan tüm bilgileri haberimizin detayında bulabilirsiniz.

İlkokul, lise, ön lisans mezunlarına belediyede çalışma imkanı! KPSS şartı aranmayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden "İstanbul Personel Yönetimi A.Ş. (İSPER A.Ş.)" şu anda istihdam başvurularını kabul ediyor. İSPER personeli olmayla ilgili gereksinimler ve daha fazla bilgi için bu makaleye göz atın.

Hangi unvanlarda personel alımı yapılıyor?

İSPER bünyesine 1 izinsiz su kullanımı takıp/tespit personeli, 3 abone hizmetleri personeli, 2 su isleri ustası, 2 sayaç okuma personeli, 1 kapama-açma personeli, 2 kanal isleri ustası alımı yapılacak.

Personel alımında hangi nitelikler aranıyor?

İlkokul, lise, ön lisans mezunlarına belediyede çalışma imkanı

2 Kanal İsleri Ustası alımı için; Meslek Liselerinin Makine Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi alanlarından birinden mezun olması veya mesleki sertifika vermeye yetkili kuruluşlardan sertifikaya (usta, ustabaşı, vasıflı işçi) sahip olması gerekir.

1 Kapama-Açma Personeli alımı için; sayaç okuma, sayaç açma-kapama, sıhhi tesisat işleri yapma konusunda en az temel eğitime ve tecrübeye sahip olması gerekmektedir. Ayrıcaİ A2 ehliyetine sahip olmak önceliklidir.

2 Sayaç Okuma Personeli alımı için; en az lise veya dengi okul diplomasına sahip olması, bir suç nedeniyle vatandaşlık haklarının iptal edilmemiş olması ve devlet sağlık kurumundan sağlık/bedensel ve psikolojik rapor almış olması gerekmektedir.

2 Su İsleri Ustası alımı içim; Meslek Liselerinin Makine Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi alanlarından birinden mezun olmuş veya mesleki sertifika vermeye yetkili kuruluşlardan sertifikaya (usta, kalfa, usta) sahip olmalıdır.

3 Abone Hizmetleri Personeli alımı için; en az bir üniversitenin bölümünden mezun olunması gerekmektedir. Microsoft Office ile temel bilgisayar bilgisine sahip olacak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar öğretmenliği sertifikasına sahip olacaktır.

1 İzinsiz Su Kullanımı Takıp/Tespit Personeli alımı için; meslek yüksekokullarının makine mühendisliği, inşaat teknolojisi ve su temini ve drenaj teknolojisi bölümlerinden birinden mezun olması veya yetkili bir kurum tarafından verilen Almanca dil belgesine (usta, ustabaşı, usta) sahip olması veya organizasyon ve mesleki yeterlilik sertifikaları gereklidir.