İlkokul diploması yeter! Kamu kurumuna yüksek maaşla personel alımı yapılacak

Kamu görevlisi alımı iki farklı kamu kurumu tarafından gerçekleştirilecek. Toplamda 5 Kamu işçisi, 4 Belirli süreli, 1 Daimi süreli olmak üzere 4 farklı işe alım yapılacak.

İlkokul diploması yeter! Kamu kurumuna yüksek maaşla personel alımı yapılacak

Garson, garson yardımcısı ve temizlik görevlisinin yanı sıra aşçı yardımcısı olarak hem tam zamanlı hem de daimi ve belirli süreli istihdam gerçekleştirilecek.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Tarihi

Adaylar başvurularını 20 Mayıs'a kadar tamamlayabilecekler. Başvuru ekranı 20 Mayıs'tan sonra kapanacaktır ve başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru için hangi belgelere ihtiyaç var?

Temizlik Görevlisi Alımında; MEB onaylı temizlik sertifikası, Müşteri ilişkilerini geliştirme sertifikası, Müşteri becerilerini geliştirme sertifikası.

Aşçı Yardımcısı Alımında; MEB Onaylı Hijyen Sertifikası.

Servis Elemanı (Garson) Yardımcısı Alımında; Servis elemanı (garson) olarak çalışmaya engel bir durum bulunmadığını gösteren iş sağlığı raporu belgelerinin fotokopisi, Çerkezköy sınırları içerisinde ikamet ettiğini gösteren ikametgah belgesi.

Başvuru Şartları

Kamu kurumuna yüksek maaşla personel alımı yapılacak

Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü'nün bünyesinde belirli süre çalışacak Geçici Garson, Aşçı Yardımcısı ve Temizlikçi alımı için gerekli başvuru;

En az ilkokul mezunu, en fazla Lisans mezunu olunması,

18 yaşından büyük olunması.

Servis Elemanı (Garson) Yardımcısı İŞKUR İş İlan No (00008288083),

Aşçı Yardımcısı İŞKUR İş İlan No (00008287660),

Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı) İŞKUR İş İlan No (00008287570).

Tekirdağ Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polisevi Büro Amirliği'ne kadrolu servis elemanı için; En az ilkokul diplomasına, en fazla lise ve dengi okul bir diplomaya sahip olmak gerekir. Ayrıca, 18-36 yaş arası olmak gerekmektedir.

İŞKUR İş İlan No (00008288482).

Memur alımı başvurusu nereye yapılır?

Adaylar, gerekli koşulları sağladıkları işlere ilişkin başvurularını İŞKUR'dan 3 farklı yöntemi takip ederek tamamlayabilecekler. Başvuru sahipleri, İŞKUR 170 telefon hattından, hizmet noktalarından ve resmi internet sitesinden kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak başvurularını tamamlayabileceklerdir.