İlanlar Peş Peşe Yayımlandı! İtfaiye Eri, Zabıta Memuru, Memur, Tekniker, Psikolog ve Mühendis Alınacak

Nusaybin Belediye Başkanlığı ( VHKİ, Tahsildar, Memur, Sosyolog, Tekniker, Psikolog, Zabıta, Bilgisayar İşletmeni, Mühendis) , Derik Belediye Başkanlığı (Zabıta memuru, muhasebe memuru, evlendirme memuru, veznedar ve memur) , Çanakkale Belediye Başkanlığı (Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri) , Gündoğmuş Belediye Başkanlığı (Memur) , Uludere Belediye Başkanlığı (Zabıta Memuru) memur alımı yapacak.

İlanlar Peş Peşe Yayımlandı! İtfaiye Eri, Zabıta Memuru, Memur, Tekniker, Psikolog ve Mühendis Alınacak

İlanlar Peş Peşe Yayımlandı! İtfaiye Eri, Zabıta Memuru, Memur, Tekniker, Psikolog ve Mühendis Alınacak 

Nusaybin Belediye Başkanlığı, Derik Belediye Başkanlığı, Çanakkale Belediye Başkanlığı, Gündoğmuş Belediye Başkanlığı ve Uludere Belediye Başkanlığı'na (KPSS B Kurumsal) memur alımları yapılacak. Belediyelerden art arda yayımlanan ilanlarda ilgili belediye başkanlıklarının VHKİ, Tahsildar, Memur, Sosyolog, Tekniker, Psikolog, Zabıta, Bilgisayar İşletmeni, Mühendis, itfaiye eri, evlendirme memuru, veznedar gibi pozisyonlarda alım yapılacağı belirtilirken, bazı belediyelerin memur alımı için başvuru sürecinin başladığı, bazıları için lubat ayı içerisinde başvurularının kabul edileceği belirtildi. Nusaybin Belediye Başkanlığı, Derik Belediye Başkanlığı, Çanakkale Belediye Başkanlığı, Gündoğmuş Belediye Başkanlığı ve Uludere Belediye Başkanlığı memur alımlarıyla ilgili tüm detayları barındıran başvuru kılavuzlarına aşağıdaki linklerden erişim sağlanabilir. 

NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 24 MEMUR ALIMI

Nusaybin Belediye Başkanlığı VHKİ, Tahsildar, Memur, Sosyolog, Tekniker, Psikolog, Zabıta, Bilgisayar İşletmeni, Mühendis Alacak. Başvurular 4 Nisan 2018 tarihine kadar Nusaybin Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt Bürosuna yapılacak. Zabıta memuru alımı için başvurular şahsen gerçekleşecek. Diğer memur kadroları için başvurular şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek. KPSS En Az 55 Puan, Kadın-Erkek...

Derik Belediye Başkanlığı 10 Memur Alımı

Derik Belediye Başkanlığı'na Zabıta memuru, muhasebe memuru, evlendirme memuru, veznedar ve memur alınacak. KPSS 55 puan şart. Başvurular 4 ile 8 Şubat 2019 tairhleri arasında Derik belediye Başkanlığı'na yapılacak. Zabıta memuru alımı için başvuru işlemleri şahsen gerçekleşecek, diğer kadrolar için başvurular iadeli taahhütlü posta ya da şahsen yapılabilecek.

Çanakkale Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Yapacak

Çanakkale Belediye Başkanlığı'na İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Meslek Yüksek Okulundan Mezun en az  C sınıfı ehliyeti olan KPSS 70 ve üzeri puan alanlardan erkek itfaiye eri alımı ile herhangi bir lisans programından mezun en az b sınıfı ehliyetli KPSS 70 ve üzeri puan almış 5 zabıta memuru alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 11 Şubat'ta başlayacak 15 Şubat'ta sona erecek. Başvurular Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim edilecek.

Gündoğmuş Belediye Başkanlığı Memur Alımı

Gündoğmuş Belediye Başkanlığı'na Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi bölümünden mezun, - M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi, Kadın-Erkek KPSS'den en az 70 puan almış memur alınacak.   Başvurular 25 Ocak 2019 ile 29 Ocak 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Gündoğmuş İlçesi, Fatih Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No: 37 adresindeki Gündoğmuş Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Uludere Belediye Başkanlığı'na Zabıta Memuru Alınacak

Uludere Belediye Başkanlığı'na KPSS'den en az 60 ve üzerinde puan alan zabıta memuru alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların herhangi bir lisans programından mezun olması ya da Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler ön lisans programlarının birinden mezun olması gerekli.

BELEDİYE MEMUR ALIMLARIYLA İLGİLİ YAPILAN DUYURULAR VE BAŞVURU GENEL-ÖZEL ŞARTLARI

  1. NUSAYBİN-BELEDİYESİ-MEMUR-ALİMİ-DETAYLAR-İÇİN-TIKLAYIN.pdf
  2. DERİK-BELEDİYESİ-MEMUR-ALİMİ-DETAYLAR-İÇİN-TIKLAYIN.pdf
  3. ÇANAKKALE-BELEDİYESİ-MEMUR-ALİMİ-DETAYLAR-İÇİN-TIKLAYIN.pdf
  4. GÜNDOĞMUŞ-BELEDİYESİ-MEMUR-ALİMİ-DETAYLAR-İÇİN-TIKLAYIN.pdf
  5. ULUDERE-BELEDİYESİ-MEMUR-ALİMİ-DETAYLAR-İÇİN-TIKLAYIN.pdf

TÜRKİYENİN EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN, LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİNİN MOBİL UYGULAMASINI İNDİREREK SON DAKİKA GELİŞMELERİNDEN ANINDA HABERDAR OLABİLİRSİNİZ. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİNİN GRUBUNA KATILARAK 200 BİNİN ÜZERİNDE KADIN-ERKEK ADAYLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNABİLİRSİNİZ. KATILMAK İÇİN TIKLAYIN.