İlanlar Art Arda Yayımlandı: Huzurevlerine Sınavsız Personel Alımı 2020

Farklı şehirlerde Huzurevlerine ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR üzerinden yayımlanan ve 6 farklı şehirde bulunan Huzurevleri ile yaşlı bakım evlerine yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde. İşte detaylar.

İlanlar Art Arda Yayımlandı: Huzurevlerine Sınavsız Personel Alımı 2020

İlanlar art arda yayımlandı: Huzurevlerine sınavsız personel alımı.

Türkiye genelinde birçok şehirde huzurevleri ve yaşlı bakım merkezlerine personel alımı için İşKUR 'da ilanlar yayımlandı. Art arda yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından farklı kadrolara personel alımı yapılacağına yer verildi. Biz de Kamu Bülteni olarak bu haberimizde Huzurevleri ve yaşlı bakım merkezlerine yapılan personel alımlarının başvuru detaylarına yer verdik.

İlana başvuru yapacak adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

İŞKUR İLANLARI

İŞKUR 'da yayımlanan ilanların ekran görüntüleri şu şekilde:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan huzurevi personeli alımları başvurusu başladı. Sınavsız yapılan personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- İŞKUR 'a kayıtlı olmak,

- En az ilkokul mezunu olmak (Ön lisans ve lisans mezunlarından yapılan alımda, kadronun gerektirdiği bölümlerden mezun olmak. )

- Başvuru yapacağı görevi yapmasına engel sağlık sorunu olmaması,

- Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş , yedek sınıfa geçirmiş olmak.

- Yaşlılarla iletişimi iyi olması,

- Vardiyalı çalışabilecek olması,

- Sabırlı, güler yüzlü olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke gidin. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın.

Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Karşınıza çıkan yukarıdaki ekranda İŞYERİ UNVANI yazan yere , başvuru yapmak istediğiniz işyerinin adını yazın ve ARA butonuna tıklayın.

YGULAMAMIZI İNDİRİN ve İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN