İlan Şimdi Geldi Belediye İkamet Şartsız Zabıta ve Memur Alım İlanı Yayımladı

Herhangi bir ikamet şartı olmadan Bursa’nın Osmangazi ilçesine Zabıta memuru ve memur alımı yapılacak.

İlan Şimdi Geldi Belediye İkamet Şartsız Zabıta ve Memur Alım İlanı Yayımladı

Bursa Osmangazi ilçesine kadı ve erkek adayların başvuru yapabileceği memur ve zabıta kadrosu için personel alımı yapılacak. İki kadro için toplamda 25 kamu personeli alımı yapılacak. Başvuruları kabul edilen adaylar daha sonra sözlü ve uygulamalı sınava alınacak.

Alım Yapılacak Kadrolar

Memur: 5 personel

Zabıta memur: 20 personel (12 ön lisans mezunu, 8 ortaöğretim mezunu)

KPSS Şartı Var mı?

Başvurular 2022 KPSS puanıyla yapılacak. memur kadrosu başvurularında lisans mezunları alınacağı için bu kadroya başvurular P3 puanıyla, zabıta memuru kadrosuna yapılacak alımlarda ön lisans kadroları için  P93, ortaöğretim mezunları için ise P94 puan türü geçerli olacak.

Alınacak kadrolar için ilgili puan türünden 70 ve üzerinde puan almak gerekiyor.

Başvuru Genel Şartları

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 ncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak

f) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

g) Zabıta memuru kadrolarına başvuracaklar için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda en az 1,60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (±) 10 kg. dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyece yapılacaktır.

h)  Zabıta memuru kadrosu için sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

I) Zabıta memuru kadrosu için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

Başvuru Özel Şartları

Başvuru İçin Gerekli Şartlar

a) Başvuru Formu; Kurumdan veya Belediyenin internet sayfasından (www.osmangazi.bel.tr) temin edilebilecektir.

b) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumca onaylanmak üzere fotokopisi,

c) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir),

d) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir),

e) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

f) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

g) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

h) 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

ı) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyece tasdik edilebilir),

ı) Hangi kadroya başvuru yaptığına dair dilekçe (Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.)

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 13-17 Şubat 2023 tarihleri arasında yapabilecek. zabıta memuru kadrosu için başvurular şahsen Santral Garaj Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No: 10 Osmangazi/ BURSA binası içinde kurulacak olan başvuru noktasında gerçekleştirilecek. Memur kadrosu için yapılacak başvurularda ise elektronik ortamda, Belediyenin [email protected] internet adresine, Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Santral Garaj Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:10 Osmangazi/BURSA adresinde bulunan Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yapılacaktır.

Zabıta memuru kadroları hariç olmak üzere belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar Kuruma ibraz edilmesi gerekmektedir (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyece tasdik edilecektir.)

Sınav Yeri ve Tarihi

Sözlü ve Uygulamalı Sınav 26.04.2023 tarihinde saat 09.00’ da başlamak üzere Bursa-Osmangazi Belediye Başkanlığı merkez hizmet binası (Santral Garaj Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:10 Osmangazi/BURSA) adresinde yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav, aynı gün içerisinde bitirilemez ise, ertesi gün devam edilecektir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /