İki Kamu Kurumu 2018 KPSS ile 200 Memur-Personel Alımı Yapıyor-En Az Lise

İki kamu kurumu en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu memur ve kamu personeli alımı yapıyor. KPSS puanı ile yapılan memur alımlarının detayları haberimizde.

İki Kamu Kurumu 2018 KPSS ile 200 Memur-Personel Alımı Yapıyor-En Az Lise

İki kamu kurumu en az lise mezunu 200 memur alımı yapıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımladıkları ilanlar ile en az lise mezunu adaylar arasından toplamda 200 memur ve kamu personeli alımı yapacaklarını duyurdu. İlanlarda BDDK 150, Bursa Büyükşehir Belediyesi ise 50 personel alımı yapıyor. 

BDDK KAMU PERSONELİ ALIMI

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ana ve danışma hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere bankalar yeminli murakıp yardımcısı, bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık, hukuk ve bilişim alanları) ile Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki İdari İşler, Mali İşler, İnsan Kaynakları, Eğitim ve Kurul İşleri ve Kararlar Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere ise BDDK uzman yardımcısı kadrolarına toplamda 150 personel alımı yapılacağına yer verildi.

Başvuru Genel Şartları şu şekilde;

Başvuru özel şartları ise şu şekilde;

BAŞVURU

BDDK kamu personeli alımı başvurusu internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden 26 Kasım tarihine kadar müracaatını yapması gerekmektedir.

Kurumun resmi internet sitesinden www.bddk.org.tr ulaşılabilecek sınav sisteminde yer alan "Başvuru Formu"

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda zabuta kadrosunda istihdam etmek üzere 25 lisans, 25 ortaöğretim mezunu memur alımı yapılacağına yer verildi. 

Lisans mezunları için istenen mezuniyet şartı şu şekilde;

-Ekonomi -İktisat -İş İdaresi ve İktisat -İş İdaresi -İşletme -Muhasebe-Finansman -Muhasebe ve Finans Yönetimi -Pazarlama -Yönetim ve Organizasyon -Kamu Yönetimi -Uluslararası İlişkiler -İnsan Kaynakları Yönetimi -İnsan Kaynakları -Halkla İlişkiler -Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans Programlarının Birinden Mezun Olmak.

Herhangi bir liseden mezun olan adaylar arasından da 25 zabıta memuru alımı yapılıyor. 

YAŞ-KPSS VE BOY-KİLO ŞARTI

İlana başvuru yapacak adayların 2018 KPSS'den en az 70 almış olması gerekmektedir. 30 yaşını aşmamış adaylar arasından yapılacak alımda, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması gerekmektedir.

Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte Belediyenin Bursa Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Zafer Mah. Ankara Yolu Caddesi No:1 D Blok Zemin Kat adresine şahsen yapılacak. Son başvuru 30 Kasım.

YENİ İLANLAR KAMUBULTENİ.COM 'DA

Tüm memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara