İki bakanlık ilana çıktı! Toplam 120.000 personel alınacak: İşte başvuru şartları ve tarihleri

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. İki Bakanlık binlerce personel alımı yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

İki bakanlık ilana çıktı! Toplam 120.000 personel alınacak: İşte başvuru şartları ve tarihleri

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar kurumların yayımladığı ilanları araştırmaya devam ediyor. İki Bakanlık bünyesine toplam 120 bin personel alımı yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İKİ BAKANLIKTAN BİNLERCE PERSONEL ALIM MÜJDESİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş arayan adayların yüzünü güldürecek haberi verdi. İki Bakanlık toplam 120 bin personel alımı yapacak. Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala eğitim ve gençlik spor alanlarında çalışmak isteyen adayların da yüzü bu haberle güldü. 

iki bakanlık 120 bin personel alımı yapacak

Bakanlık bünyesine alımlar TYP kadroları için yapılacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar görevlerine başlayacak. Bakanlıkların başvuruları için resmi bir tarih verilmedi ancak başvuruların Ağustos ayı sonu ve Eylül ayı başı gibi başlaması bekleniyor. Adayların başvuru tarihlerini kaçırmamak için Bakanlık tarafından yapılan duyuruları yakından takip etmesi gerekiyor.