İhlas Pazarlama 600 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı: İlk İlanlar Geldi

İhlas Pazarlama tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2021 yılının sonuna kadar 600 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlk ilanlar yayımlandı ve başvurular başladı.

İhlas Pazarlama 600 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı: İlk İlanlar Geldi

Son dakika : İhlas mağazalarına 600 personel alınacak.

Türkiye genelinde çok sayıda şubesi bulunna İhlas Mağazaları, Çankaya 'da bulunan Tuna Caddesi'nde yeni bir şube açtı. İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, Mağazalar Direktörü Halil Çağlar, Ankara Bölge Müdürü Erkan Çil, Ankara Mağazalar Koordinatörü Nail Şahin, Mağaza Müdürü Kemalettin Tutar ve İhlas Pazarlama çalışanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımı ile düzenlenen programda kurdele kesildi ve dükkanın açılışı yapıldı.

600 PERSONEL ALINACAK

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Genel Müdür Orhan Korkusuz “İhlas Pazarlama olarak son 5 yıldır yükselen bir grafiğimiz var. Mağazacılık konusuna da son 2 yıldır özel bir çaba sarfediyoruz. Tüm Türkiye’de yapılanmamızı artırıyoruz. İstihdam için özel bir heyecan içerisindeyiz. Allah izin verirse bu yıl 600 yeni arkadaşımızı İhlas Pazarlama ailesine dâhil etmeyi hedefliyoruz. Yatırımdan birçok girişimcinin korktuğu dönemde, Türkiye’nin geleceğine, kendi gücümüze inanıyoruz. 2021 sonunda 150 mağazaya ulaşacağız" ifadelerini kullandı. 

Korkusuz sözlerini şu şekilde tamamladı: "Alışverişin tamamen internet üzerinden olacağının zannedildiği dönemde biz; mağazacılığın biteceğine inanmayan, eski sıcak geleneklerimize uygun, herkesin güvenerek ürün alacağı anlayışıyla hareket ediyoruz. Sloganımız İhlas Mağazacılıkta 'Güvenle al, huzurla öde’dir. Vatandaşlarımızın rahat edebileceği, taksitle yaptığı ödemelerde o hafta eğer parası yoksa 'Önemli değil abi' ya da 'abla’ diyerek, bir sonraki hafta gelebileceklerini söyleyebilecek kadar sıcak bir mağazacılık anlayışını devreye sokmak istiyoruz. Hayatımızda her şey o kadar soğuk ve makineleşmiş durumda ki, geleneklerimize uygun olan bu sıcak mağazacılık anlayışının karşılığını da Türk halkı bize verecektir. Bu umutla, halkımızın bize verdiği güvenle ve İhlas camiasının bütün o güçlü duygularıyla büyümemize devam edeceğiz."

İLK BAŞVURULAR BAŞLADI

İhlas Pazarlama bünyesine yapılacak personel alımı için ilk ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda kadrolar şu şekilde:

  • Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
  • Satış Temsilcisi

Başvuru sayfası:

https://www.kariyer.net/firma-profil/ihlas-pazarlama-158243-120294