İçişleri Bakanlığı 3 Bin 546 Personel Alımı Sınav Yeri Tarihi ve Saati Açıklandı

İçişleri Bakanlığı tarafından bir son dakika haberi paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde başvurusu alınan ve sonuçları açıklanan 3.546 personel alımı için sınav tarihi ve yerleri açıklandı.

İçişleri Bakanlığı 3 Bin 546 Personel Alımı Sınav Yeri Tarihi ve Saati Açıklandı

İçişleri Bakanlığın tarafından Türkiye geneli istihdam edilmek üzere 3 bin 546 personel için alım ilanı yayımlanmıştı. 7-21 Haziran 2022 tarihleri arasında alınan başvuruların sonuçları açıklanmış ve adaylar sözlü sınava girecekleri yer ve tarihleri bekler olmuştu. Bakanlık tarafından yayımlanan bir son dakika duyurusunda adayların ne zaman sınava gireceği açıklandı.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar; sözlü sınav tarih/saat/yer bilgisini 25 Temmuz 2022 tarihinde e-Devlet üzerinden “İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler” başlığı altında yer alan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığı ile açılan uygulamadaki “Başvurularım” sekmesinden takip edebileceklerdir. Sınav ile ilgili bilgilendirmeler için adaylara ayrıca herhangi bir yazılı bildirim yapılmayacaktır.

Adayların sözlü sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve onaylı kimlik belgelerinden (T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak olup, bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /