İBB 420 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Salı Günü Sona Erecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 420 sözleşmeli personel alımı için şahsen başvurular 17 Aralık mesai bitimi itibariyle sona erecek. Adaylar, Turkiye.gov.tr adresinden erişebilecekleri başvuru formunu ilgili tarihe kadar talep edilen belgelerle birlikte İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'ne teslim etmek durumundalar. Başvuru sürecine dair yapılan açıklamada, "Adaylar 13/12/2019 – 17/12/2019 tarihleri arasında, https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak

İBB 420 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Salı Günü Sona Erecek

İBB 420 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Salı Günü Sona Erecek

İBB Sözleşmeli Kamu Personeli alımı için 13 Aralık'ta başlayan şahsen başvuru işlemleri 17 Aralık'ta sona erecek. İBB'den yapılan duyuruda Avukat, sosyal çalışmacı, psikolog, hemşire, çocuk gelişimcisi, fizyoterpist, mühendis, Matematikçi, İstatistikçi, Şehir Plancısı, Peyzaj Mimarı, Tercüman, Ekonomist, Arkeolog, Sanat Tarihçisi, Programcı , Tekniker, Teknisyen ve Teknisyen unvanlarında personel alınacağı belirtilmiş başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği belirtilmişti.

Avukat, sosyal çalışmacı, psikolog, hemşire, çocuk gelişimcisi, fizyoterpist, mühendis, Matematikçi, İstatistikçi, Şehir Plancısı, Peyzaj Mimarı, Tercüman, Ekonomist, Arkeolog, Sanat Tarihçisi, Programcı , Tekniker, Teknisyen ve Teknisyen unvanları için ayrılan kontenjan dağılımı ve diğer detaylar için TIKLAYIN.