İBB 300 Daimi İşçi Alıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İstanbul Ağaç Peyzaj A.Ş. beden işçisi kadrosu için 300 personel alımı yapacağını duyurdu.

İBB 300 Daimi İşçi Alıyor

İBB şirketlerinden olan İstanbul Ağaç Peyzaj A.Ş. beden işçisi kadrosunda istihdam edilmek üzere daimi 300 personel alımı gerçekleştirecek. Online olarak yapılacak olan başvurular yarın başlıyor. Peki başvuru şartları ne, adaylardan hangi belgeler isteniyor.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 21 Mayıs 2022 tarihinden itibaren yapabilecek. Başvurular 27 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını https://kariyer.ibb.istanbul/ adresinden CV göndererek yapabilecektir.

Çalışma Şartları

Haftalık 45 saat çalışma şartı bulunan kadro için İstanbul il sınırlarında istihdam sağlanacaktır. Çalışma saatleri sabah 08.00 akşam 17.00 saatleri arasıdır.

Başvuru Şartları

  • Uzman olduğu konuda gerekli sertifika ve belgelere sahip olmak
  • Askerlikle ilişiği olmamak (askerlikten muaf olmak, askerlik hizmetini yapmış veya işe giriş tarihi itibariyle en az 1 yıl ertelemiş olmak

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

İBB Kariyer sitesinden CV oluşturmanız ve ilgili pozisyona başvuru yapmanız gerekmektedir. İlgili pozisyon için açık ilan bulunmuyorsa ‘Genel Başvuru’ kısmına başvuru yapabilirsiniz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /