Huzurevlerine KPSS'siz Personel Alımı: Başvuru Başladı

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda Huzurevlerine personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartsız yapılan personel alımlarının detayları haberimizde.

Huzurevlerine KPSS'siz Personel Alımı: Başvuru Başladı

Huzurevlerine KPSS'siz personel alımı.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda , farklı şehirlerde bulunan Huzurevleri ile yaşlı bakımevlerine personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan İŞKUR üzerinden alınan başvurular için detaylar haberimizin devamında.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ŞEHİRLERİ

İŞKUR 'da yayımlanan personel alımı ilanlarına baktığımızda kadrolar ve alım yapılan şehirler şu şekilde öne çıkıyor:

İşkur'da ilan metinlerinde yazan şartlar sırayla şu şekilde;

- Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı  

İlgili bölümden mezun ya da sertifikası olan, kurumun çalışma prensiplerine uyumlu, hasta ve yaşlı bakımında deneyimli, empatik iletişime özen gösteren, ilgili, şefkatli, güleryüzlü, 30 yaş ve üzeri bayan  çalışma arkadaşları aramaktayız.

- Temizlik Görevlisi  

Karabağlarda bulunan yaşlı bakımevine karabağlar-buca da oturan en az ilköğretim mezunu temizlik görevlisi alınacaktır.Sosyal olanaklar işveren ile görüşülecektir.

- Aşçı Yardımcısı  

Karabağlarda bulunan yaşlı bakımevine karabağlar-buca da oturan en az ilköğretim mezunu temizlik görevlisi alınacaktır.Sosyal olanaklar işveren ile görüşülecektir.

- Aşçı  

Huzurevinde çalıştırılmak üzere sertifikalı erkek personel çalışma arkadaşı aramaktayız. A.G.

- Sosyal Hizmet Uzmanı  

Candan Huzurevi-efeler şubesinde çalıştırılmak üzere sosyal hizmet uzmanı alınacaktır.

Başvurmak isteyen adayların İŞKUR DAN ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedir. İnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler. 

- Hemşire  

Özel Denizli İlbahar yaşlı bakım evine hemşire alınacak.

- Engelli Bakıcısı  

Bakıcı personel: Sağlık meslek liselerinin anestezi teknisyenliği, tıbbi görüntüleme teknisyenliği, tıbbi laboratuvar teknisyenliği, tıbbi sekreterlik, acil tıp teknisyenliği, ortopedik protez ve ortez teknisyenliği, çevre sağlığı teknisyenliği, diş protez teknisyenliği ve benzeri bölümleri hariç diğer bölümlerden mezun olan, liselerin çocuk gelişimi ve eğitimi, engelli veya yaşlı bakımı bölümü ile bu bölümlerin ön lisans programları mezunu olan ya da Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı veya yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı, eşdeğer eğitim programlarından sertifika alan kişiyi, s.altun

- Sosyal Çalışmacı

Evka-3 de bulunan yaşlı bakım ve dinlenme evimize Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı aranmaktadır. 

- Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı  

Yaşlı bakımevimizde kalan yaşlıların öz bakımlarını gerçekleştirecek güleryüzlü özverili sevecen ekip arkadaşları aramaktayız.

Yaşlı Bakım sertifikasına sahip olmak.

En az 1 yıl deneyim gerekmektedir.

- Sosyal Hizmet Uzmanı

DOĞAN GÜNEŞ YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZİN BAYINDIR ŞUBESİ İÇİN EN AZ 4 YILLIK SOSYAL HİZMET, SOSYAL HİZMETLER BÖLÜMÜ MEZUNU, SOSYAL ÇALIŞMACI ALINACAKTIR.

- Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi  

KAMUOYU ARAŞTIRMA ŞİRKETİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN MÜŞTERİ ASİSTANI ARANMAKTADIR. (N.BİLTEKİN)

BAŞVURU

Başvurular İşKUR üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI butonuna tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma YAŞLI yazın ve ARA butonuna tıklayın.

İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

İlana başvuracaklar bu sayfada: TIKLA KATIL

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN