Huzurevleri ve Noter'e En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan duyurularda Huzurevlerine ve Noter 'e en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 'siz yeni personel alımlarında başvuru detayları ve başvuru ekranı haberimizde. İşte ilanlar.

Huzurevleri ve Noter'e En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı

Huzurevi ve noterlere sınavsız personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından noter katibi ve huzurevi personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

KPSS şartı olmadan noterlere ve huzurevlerine yapılan personel alımının detayları kamubulteni.com 'da. İlana başvuracaklar bu adreste >> TIKLA KATIL

İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Farklı kadrolara yapılan personel alımları Türkiye İş Kurumu internet sayfasında yayımlandı. 

Notere yapılan personel alımı şu şekilde;

Huzurevlerine yapılan personel alımları şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR 'da yayımlanan ilanların başvuru şartları sırayla şu şekilde;

Noter katibi alımı: Noter katibi olarak yetiştirmek üzere Lise mezunu, bilgisayar bilgisi olan,  28 yaş altı erkek personel alınacaktır.  Askerliğini yapmış olması gerekmektedir. F klavye kullanmasını bilen kişiler tercih edilecektir

Sosyal Hizmet Uzmanı: Sorumlu müdür olarak çalışabilecek , iş deneyimi olan   Sosyal hizmet uzmanı aranmaktadır.

Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı: HASTA VE YAŞLI BAKIM SERTİFİKASINA SAHİP 18 YAŞ ÜSTÜ PERSONEL ALINACAKTIR, BAY BAYAN FARKETMEZ.

Hemşire alımı: Kadın veya erkek,, En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu, Tercihen deneyimli, Vardiyalı çalışabilecek, Güler yüzlü, sabırlı, ekip çalışmasına yatkın, Konağımızda bulunan konuklarımızın tıbbi konularda dinlenmesi, gerektiğinde doktora bildirilmesi, tedaviye hazırlanması, Tedavi için gerekli kayıt, bakım ve uygulamaların doktorun direktifleri doğrultusunda yürütülmesi, Gerektiğinde konak içinde ve dışında hastaya refakat edilmesi, Hemşirelik bakımında gerekli olan teknik (asepsi, sterilizasyon, izolasyon vb.) kurallara uyulması ve düzenli olarak yapılması

Hemşire: İLGİLİ SAĞLIK  BÖLÜMÜNDEN MEZUN LİSE VEYA ÜNİVERSİTE MEZUNU BAY BAYAN HEMŞİRE ALINACAKTIR.

Fizyoterapist:  İLGİLİ SAĞLIK  BÖLÜMÜNDEN MEZUN BAY BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.

Diyetisyen: İLGİLİ SAĞLIK  BÖLÜMÜNDEN MEZUN BAY BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.

Fizyoterapist: İLGİLİ SAĞLIK  BÖLÜMÜNDEN MEZUN BAY BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.

Aşçı: ÖZEL ANTALYA HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE AŞÇILIK BELGESİ OLAN TEMİZ DÜZENLİ ÇALIŞACAK AŞÇI ARANMAKTADIR.(OZTURK)

Fizyoterapist:  Üniversitelerin 4 yıllık Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun, Nörolojik Rehabilitasyon alanında deneyimli, Hassas/kırılgan hastalar ve ailelerin tedavisinde etkin olabilen, Analitik, sonuç odaklı, disiplinli, sabırlı, Hasta memnuniyetine önem veren, Ekip çalışmasına yatkın İletişim yeteneği yüksek, branşı ile ilgili gelişme ve yenilikleri takip eden, Yoğun ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, En az 1 yıllık tecrübeli Tercihen Erkek , Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olan,

Aşçı: Doğan güneş yaşlı bakım merkezimizin kanal mahallesi ve bayındır mahallesindeki şubelerimiz için aşçıya ihtiyacımız vardır. Ayrıntılı bilgi için işyeri yetkilisini arayınız.

BAŞVURU İNTERNETTEN

Huzurevi ve Noterlere yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir: Öncelikle aşağıdaki İşKUR iş ilanları sayfası linkine tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/

Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra şu ekran çıkacaktır.

Bu ekranda gösterildiği gibi İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın ve aşağıdaki ekrana gidin.

Son olarak yukarıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma Noter ilanı için NOTER ya da Huzurevi ilanları için HUZUREVİ yazın ve ARA butonuna tıklayın.

YENİ İLANLAR İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN