Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Uzman Personel Alınacak - İşte Şartlar ve Sınav Tarihleri

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi seçme ve giriş sınavıyla uzman personel alımı yapacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Uzman Personel Alınacak - İşte Şartlar ve Sınav Tarihleri

Resmi duyuruda alımla ilgili, “5671 sayılı Merkezi Finans ve İhale Biriminin İstihdam ve Bütçe Esasları Hakkında Kanun ile 20.10.2007 tarih ve 26676 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Merkezi Finans ve İhale Birimi Personel Yönetmeliği hükümleri uyarınca, toplam 15 adet Uzman Personel pozisyonu için 02-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Seçme ve Giriş Sınavı yapılacaktır” denilmiş, başvuru sürecine ilişkin yapılan duyuruda ise son başvuru tarihinin 16 Temmuz olduğu vurgulanmıştı. 

Subay alımı, astsubay alımı, polis alımları ve diğer iş haberlerini takip etmek için tıkla ve indir.

Başvurularla ilgili açıklamada, “Birim, yapılacak sınav sonucunda yukarıda belirtilen sayıda başarılı aday bulunmadığı takdirde, başarılı aday sayısı kadar personel istihdam edebilir veya yukarıda belirtilen alanlar ve sayılar arasında değişiklik yapabilir.

Sınav esasları, başvuruda istenen belgeler ve diğer tüm hususlara ilişkin detaylı bilgiye, Birimimizin internet adresinde (https://www.cfcu.gov.tr) ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinde yayımlanan sınav ilanından ulaşılabilir. Başvurular https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden en geç 16 Temmuz 2021 günü mesai saati sonuna kadar yapılabilecektir” denildi.

KONTENJAN DAĞILIMI